2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تریاکم شروع کرده😭😭😭

سلام دوست عزیزم ،فکرم خیلی درگیر شده واقعا ناراحتم خواهش میکنم راجب زندگیت بیشتر فکر کن حتما با همسرت صحبت کن که نمیتوننی با اعتیادش کنار بیای البته قبلش با مشاور صحبت کن که چی بهش بگی تاثیرش بیشتر باشه میتونی تلفنی با مددکاری حرم حضرت معصومه یا امام رضا صحبت کنی از ۱۱۸ شمارشونو بگیر، خدای نکرده ممکنه اعتیادش به چیزای دیگه هم شروع بشه مراقب خودت باش،از خدا میخوام خودش راهی برات باز کنه

دقیقا عزیزم من کل تاپیکتو از اول خوندم آنا جون شما این جمله رو همیشه به همه میگفتی وقتی با عدد صفر ...

خدارو شکر عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تریاکم شروع کرده😭😭😭

عزیزم مطمئنی با این شرایط میخوایی مامان بشی؟ 

به نظرم بهتره اول رو همسرت کار کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم  جواب آزمایشم منفی شد  از همون روز اول کمر درد داشتم تا روز نهم  که ...

عزیزم متاسفم انشالله به زودی جبران میشه برات... 

سلام خانوما🌹🌹🌹🌹 میشه هر کی پیامم خوند جوابم بده من 27سالمه شوهرم33 شوهرم مشکل آزواسپرم داره و ...

عزیزم بخوام صادقانه بگم من اصلا تو این شرایط مادر نمی‌شدم..... 

اما خوب نظر دادن از دور راحته چون من تو زندگیت نیستم اما لااقل به این باور دارم بچه یه محیط سالم برا رشد میخواد..... 

@نگار80     نگار جون ازمایش دادی گلم؟ من دادم منفی شد😢😭😭😭😭😭😭

متاسفم عزیزم..... 

انشالله به زودی دلت شاد میشه.... 

منم خیلی امیدوار بودم توهم مثل من از اولین روزت استرس داشتی من انتقال بعدیم نمیام تو گروه. وقتی میبی ...

من از همه چی زدم بخاطر انتقالم هیچی نشد آخرش آنقدر ناامیدم حالم از دنیا بهم میخوره... 💔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من برا همین بهت گفتم ی بی بی بزن حداقل اینجوری به نظر من ادم امادگی بیشتری داره و شاید کمتر بهم بریز ...

مردم و زنده شدم همش منتظر بودم شوهرم با گل بیاد خونه آنقدر داغون اومد جیگرم آتیش گرفت... 💔

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم البته خودمم تکلیف بچه م معلوم نیست و تو شوک و بهتم و خیلی ناراحتم اما خ ...

ایشاالله که جوجت سالمه عزیزم 

منم قسمتم نمیشه خیلی زندگیم قشنگ میشد اگه بود میومد یه امید بزرگ بود برام... 💔

عزیزم خیلی ناراحت شدم😢همش احساس میکردم شما مثبتی، یادت باشه ما مامان های اینده خیلی خیلی قویتر ...

قربون شماها که انقدر پیگیر و مهربونید 

نشد و دلم بد شکست💔