2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
دعام کن عزیزدل ماما و دکتر سونو واکنششون خیلی ترسناک بود توکل ب خداست

توکل ب خدا ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد . برا باب الحوایج حضرت علی اصغر ی نذری بکن. ان شاالله بمونه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله منکه مثبتم بشه تا قلبش تشکیل نشه دلم اروم نمیگیره برام دعا کن عزیزم اگه جنین سه روزه انتقا ...

الهی واقعا استرس به دلت راه نده من سری قبل خیلی استرس داشتم مدام فک میکردم نکنه نمونه؟ نکنه سقط بشه؟ اینقد نگران بودم که آخرش سقط شد. تو هفته نه بودم قلب تو هفته هشت وایساده بود. رشد هم متوقف شده بود. انشاالله که همه این سختی ها برا شما تموم شده و دوران بارداری خوبی رو شروع کنی. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرف ...

عزیزم پرولوتون ۲۵۰ هفتگیه 500 رو معمولا دو هفته به بار یا ده روز یه بار میزنن. احتمالا براذ این 250 دادن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزدلم توکلم ک فقط ب خداست ولی دلم سوخت ک انقد رشدش خوبه خدا کمک کنه دعا کن عزیزم

عزیزم ۶هفته ای استراحت خیلی تاثیرداره کلا استراحت کن 

الان چی خونریزی یا لکه بینیت قطع شده ایشالله

سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرف ...

اتفاقا من اون زمان که خونریزی داشتم پرولوتون 250 هفتگی داده بود.... 

یعنی نگران نباش..... 

500 میخواست بده مطمئن باش هفتگی نبود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ۶هفته ای استراحت خیلی تاثیرداره کلا استراحت کن  الان چی خونریزی یا لکه بینیت قطع شده ایش ...

لکه بینی دارم

کلا خونریزی نداشتم خیلی

از اول هم لکه بینی بود

ولی قط نشده فدات شم

برای تو کامل قطع شد؟

انشالله مال لانه گزینیه عزیزم این دردا بی علت نیت که توکل به خدا کی آز میدین؟ روز جندمین؟ بی بی گذا ...

من یکشنبه باید آز بدم. امروز روز ۱۵ هم میشه. یعنی ۳۰ سیکلم. جرات نمیکنم بی بی بزارم. انگار دلم میخاد حس کنم جنینم هستش 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
برای همسر من هم این دفعه اسپیرژن و کلومفین سیترات دادن خیلی ممنون عزیزم از دعای قشنگت إن شا الله خ ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=206912844

عزیزم یعنی کیسه یخ رو داخل پارچه میپیچی روی ب ی ض ه ها میذاره..... 

البته برا بعضیا یخ زیادی سرده..... 

اگه یه اذیتش کردم یتونه تند تند با آب سرد بشوره.....