2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
فکر نکنم به پله ربطی داشته باشه من خونم پله داره کلا پله میرم بالا پایین

یعنی ازپله نبود همش خودمو سرزنش میکنم میگم کاش مونده بودم خونه 

ایشالله به سلامتی و بدون هیچ استرسی دوران بارداری خوبی و سپری کنی عزیزم

سلام شرمنده وسط صحبتتون سوال میپرسم  هربار انتقال جنین چقد طول میکشه؟ من تازه اول راهم تازه ن ...

سلام خانمی خوبی

شما الان کجای کاری؟

من خودم دارم ال دی میخورم، 2مهر احتمالا پریود میشم

و ان شا الله روز دوم یا سوم پریودی،با‌توکل به خدا میرم برای شروع سیکل

شمام از خودت بگو لطفا، شاید یکم برای هم راهنمایی داشتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شماتاچند وقت بود ؟؟ حالا من موندم سلکزان رو بزنم یا نه اون میترسم بدترکنه دیشب نزدم  خون ...

هنوز ادامه داره هفته دهم هستم، قراره شنبه برم چکاپ انشالله که چیزی نباشه، سلکزان جز داروهای من نیست، من آمپول اناکساپارین زیر جلدی میزنم و شیاف پروژسترون. 

عزیزم آسپرین انوکسان داری همچنان؟ 

نه گلم ندارم، آنا جون بعد از تزریق آمپول پرولوتون خون ریزیت قطع شد؟ دوس دارم زودتر قطع شه با این طول سرویکس بتونم برم سرکلاژ

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منفی شد انقدددر زار زدم مامانم انقد گریه کرد پشت تلفن

نگار جون ان شااله که خدا خودش جبران همه این سختی ها رو به زودی برات بکنه.

همچنین واسه ویهان و همه دوستانی که بعد تحمل این همه سختی جواب منفی گرفتند😔

سلام خوبید؟ من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن. ...

سلام خانمی خوبین، ان شا الله که 9ماه صحیح و سالم جنین هات برات میمونن و صحیح و سالم بغلشون میگیری

میشه بگی چندتا تخمک داشتی؟ چندتاش جنین شد؟چندتا انتقال دادن؟

و مهم تر از همه ،قبل از تخمک کشی چه داروهای مکمل و تقویتی و چه غذاهایی میخوردی بیشتر؟؟

یعنی ازپله نبود همش خودمو سرزنش میکنم میگم کاش مونده بودم خونه  ایشالله به سلامتی و بدون هیچ ا ...

نه عزیزم فک نکنم

ان شاالله هر دوتامون بسلامتی نی نی هامونو بغل کنیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همه خانومای گل خانمها من دارم قرص ال دی میخورم تا ماه دیگه انشالله برای ششمین بار انتقال بد ...

سلام خانمی خوبی

به خدا توکل و از ته دلت از خودش بخواه

قرآن بخون خیلی آدمو آروم می‌کنه⁦☺️⁩

عزیزم منم دارم ال دی میخورم 2مهر احتمالا پریود میشم،و با توکل به خدا میرم ان شا الله که برام سیکل رو شروع کنن و ان شا الله که هم برای همه و هم برای من،به خوبی و خوشی انجام بشه و بگیره

خانمی شما کِی پریود میشی؟

دلم میخاد با یکی همراه باشم، باهم اطلاعات خوبمون رو رد و بدل کنیم

@نغمه99    

عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم

الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی

لطفا واسه نی نی من دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هنوز ادامه داره هفته دهم هستم، قراره شنبه برم چکاپ انشالله که چیزی نباشه، سلکزان جز داروهای من نیست، ...

خونریزی داری یا لکه بینی سلکزان همون انوکسان هست عزیزم 

انشالله جای نی نی خوبه

@نغمه99     عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی ...

سلام عزیزم خوبی

ان شا الله کوچولوتو به‌موقعش صحیح و سالم به دنیا بیاری و بغلش بگیری

من الان دارم ال دی میخورم،احتمالا 2مهر پریود میشم و ان شا الله دوم یا سوم پریودی میرم برای شروع سیکل با توکل به خدا

میگم شما اونموقعی که ال دی میخوردی، داروهای تقویتی هم میخوردی؟؟ چی؟؟

منظورم ویتامین دی، سی اسید فولیک، امگا، روی و .... هست

لطفاً بگو چیا می‌خوردی مکمل؟؟

شمام مگه خونریزی داری  چراهمه خونریزی دارن😭😭😭😭😭

آره، به نظرم تو بارداری با ای وی اف لکه بینی و خون ریزی بیشتر اتفاق میفته.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه اصلاراجع به مقعدی گذوشتن چیزی نگفت نگه اونطوری جذب میشه؟؟شما چجوری میذاری استراحتم باید تاچ حدب ...

عزیزم من از اون اول معقدی گذاشتم هم واسه یبوست هم خوبه،،والا من کلا تا وقتی که جذب بشه مطلق بودم فقط واسه دستشویی بلند میشدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانمی خوبی شما الان کجای کاری؟ من خودم دارم ال دی میخورم، 2مهر احتمالا پریود میشم و ان شا ال ...

سلام عزیزم ممنون تو خوبی 

هنوز کاری نکردم 😅فقط برا ۶مهر از رویان نوبت گرفتم

توکل بخدا ان شالله زود ب نتیجه میرسیم