2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
خانوما سلام من روز نهم انتقالم هرشب افت فشار دارم ۶ و ۷ 'کلی ام چیزای مقوی میخورم 'دست و پامم یخ 'گر ...

خرما بخور. نگران نباش من هم یک روز تب و لرز کردم. با شلوار پشمی زیر پتو خوابیدم و سردم بود. ولی بعد صبحش یکم با هفت مغز گداخته درست کردم خوردم انرژی گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرما بخور. نگران نباش من هم یک روز تب و لرز کردم. با شلوار پشمی زیر پتو خوابیدم و سردم بود. ولی بعد ...

کلا جلو کولرم ولی فشارم خیلی پایین اومده 'حالا چیزای سردم نمیخورما ولی احساس میکنم بدنم ب گرمی احتیاج داره '

منم کلا با جوراب پشمی و پتو ام 

سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

عزیزم خیلی ممنون سارا هستم چشم انتظار مادر شدن انشالله که حاجت روا بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا  این امپول رو بدون نسخه هم میدن برم بگیرم بزنم اخه خوندم که داخل رحم میزنن

فکر نمیکنم بدون نسخه بدن پیش متخصص زنان برو اگر دسترسی ب دکتر خودت نداری ک برات بنویسه، من دو بار استفاده کردم زیرجلدیه و ب بازو میزنن حتی دوتا خانمی ک با خودم انتقال داشتن همونجا ب بازوشون زدن اتفاقا پرسیدن چه امپولیه و گفتن همون چسب جنین یا جی سی اس افه، امپولش هم یخچالیه اگر از داروخانه گرفتی یه تیکه یخ با خودت داشته باش ک فاسد نشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
تو چرا تیکرتو دستکاری میکنی نمیدونی من حساسم بهش😂😂😂

😅😅عزیزم طبق سونویی که رفتم تنظیمش کردم فردا نه پسفردا ۱۲ هفته تموم میشه بسلامتی😇🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم همچنین گل پسر تورو عزیز دلم،  آره بابا پسرامون فکر کنم یکم تنبل تشریف دارن یادمه چ ...

فداتشم اره واقعا تنبلن.جفتو نمیدونم خودمم یادم رفت از دکتر بپرسم دفعه ی بعد ازش میپرسم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@رزقرمزرنگ   سلام عزیزم، بی زحمت دوستمون رو راهنمایی می کنی    

چقد شماها مهربونید و بهم کمک میکنید ان شاالله صد برابرشو از خدا بگیرید هم شما هم دوست قبلیمون  تمنا و هم بقیه 😂 عینهو مامان بزرگا دعا کردم ووااای