2777
2789

حتی اونایی که با خنده و لحن دوستانه میگن من تا آخرش باهاتم ......

امروز دیگه صمیمی ترین آدم زندگیمو از دست دادم 

تا یاد بگیرم دیگه به کسی نگم رفیق....

من خنگ بودم که با اون همه ترجیح دادن دوست پسرش به من ، مسخره کردم جلوی بقیه ، و حتی زمان هایی که بخاطر جو گیر شدن جلو پسرا منو میزد نفهمیدم این رفیقم نیست  .....

( به قول یاس : دیدم اونایی که با خنده میان جلو ناکس ترن ) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه با خنده بیان چه با اخم ادما قرار نیست همیشه کنار هم باشن 

دوست هم یروز میره دنبال زندگیشاگر احساس کنه باتو خوش نیست 

خودت هم ادماییو ترک‌کردی خودخواه وخودشیفته نباش 

والا من تو زندگیم دوستای زیادی نداشتم از همین دوستایی که داشتم هم به جز ضرر چیزی نرسید واسم

من اول خیلی رفیق داشتم یک از یک بدتر همشون باعث پس رفت من شدن 

اینم که ۵ سال بود رفیقم بود 

ولی آخر با اون همه بلایی که سرم آورد 

امروز من شدم لاشی ......

دقیقا همینه بعد از پنج شش سال بفهمی رفیقت اونی که فکر میکردی نبود بدجور داغون میشی.. 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

حتی وقتی مقصر بودن هم کاسه کوزه ها سرمن شکست تهشم دوست پسرشونو ترجیح دادن به من فقط موقعی یادمن میفتادن که دوسپسراشون یاکات میکردن باهاشون یا دعوا و قهر بوده بینشون

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ول کن بابا رفاقت چیه هیچکس اندازه من رفیق نداشت تو روز سخت همشون بودم تو شرایط بحرانی من هیچ گوهی نخوردن حتی خطمم عوض کردم که دیگه باهاشون رو به رو نشم حالم از کلمه ی رفاقت بهم میخوره کلا هیچ آدمی تو این دنیا جز خودت به دردت نمیخوره