2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
ويتامين E ميتونه نارسايي قلبي براي جنين ايجاد كنه بعد انتقال نبايد خورد

اهااا چ جالب نمیدونستم..مرسی عزیزم..منم هفته ی آینده اگر مشکلی نباشه انتقال دارم..ب توصیه شما پیروکسیکام رو میخوام یک ساعت قبل انتقال..الارژنین و کیوتن هم بغیر ازرداروهام میخورم..توصیه ی دیگه ای داری عزیزم ؟؟؟🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام سیلویا جان..عزیزم چرااا باید قطع کرد ویتامین E???  

مصرف زیاد مکمل ویتامین E در ۸ هفته اول بارداری ممکن‌است ۱٫۷ تا ۹ برابر خطر ابتلاء به ناهنجاری همراه تولد قلبی در کودکان را افزایش می‌دهد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا خواهر زادت سالم باشه عزیزم 😍 برادرزاده منم ۴سالشه همش میگه عمه نی نی شما و دایی کجاست؟میگم ...

اوووووووخخخخخیییی عزیزدلم😍😂😂😂😂 قربونه مسافرت گفتنش

چقدر شیرییییینننن😋😋😋😋

انشالله نی نی عمه اش زودتر میاد همبازیش میشه😘😘😘

کاملن حستو میفهمم منم از این رازا دارم🙈🙈🙊😉😉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیچی علائم نداشتم،دو دفعه قبلی که انتقال داده بودم کلی علائم داشتم و نشد

تبریک می گم عزیزم،  به سلامتی خداروشکر 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فکر نکنم عزیزم چون مال من خرداد ۹۹ آز دادم ۲/۷ بود پیش خانم دکتر هم که رفتم همون بود گفت ذخیرم خوبه ...

خوب خداروشکر فکر کردم خیلی زود پایین‌ میاد . اره اصلا اعتمادی به ازمایشگاه ابن سینا ندارم . حتما میگم دوباره آزمایش برام بنویسه. مرسی فدات شم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام ب همگی من تازه عضو سایت شدم برای باردار شدن به ابن سینا میرم و دکترم هم دکتر انصاری پور هستش ام ...

@رزقرمزرنگ   سلام عزیزم، بی زحمت دوستمون رو راهنمایی می کنی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خوب خداروشکر فکر کردم خیلی زود پایین‌ میاد . اره اصلا اعتمادی به ازمایشگاه ابن سینا ندارم . حتما میگ ...

بهش بگو اگه نیاز باشه برات مینویسه. چون توی سونو هم مشخصه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ب همگی من تازه عضو سایت شدم برای باردار شدن به ابن سینا میرم و دکترم هم دکتر انصاری پور هستش ام ...

عزیزم بسلامتی انشالله کارات پیش بره . پانکچر شدی چند تا نی نی تشکیل شده برات ؟

خدای من خدای معجزه هاست .