2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046546 بازدید | 684525 پست
بچه ها من سر موضوعی خیلی ناراحت و عصبی شدم از ساعت هشت تا یازده گریه میکردم. به نظرتون اینکار تو منف ...

نه فکر نکنم نگران نشو ولی آروم باش 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام به همگی. بچه ها کسی هست بیش تر از دوبار پانکچر شده باشه؟؟

من دوبار پانکچر شدم و هر دوبار انتقال فرش داشتم و متاسفانه هر دوبار منفی شد دیگه از بس غصه خوردم داغون شدم😭 نمیدونم ادامه بدم یا نه! آیا مصرف این همه دارو و پانکچر واسم ضرر داره؟ من سنم بالاست و شوهرمم از لحاظ مورفولوژی و دی اف آی مشکل داره با دارو هم تغییر زیادی نکرده. 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلاااام امروز یا فردا موعد یه نفر بود واسه ازمایش کدوم مامانا بودن خبرشو بده ایشاللله ...

مامان فندوقي جونم منم فردا از دارم از صميم قلبتون برام دعا كنيد كه با خبر خوب بيام كه بدجور نياز دارم به دعاهاي قشنگتون عزيزدلم

عزیزم خدا پسر گلتو برات نگه داره صحیح و سالم بذاره تو بغلت.عههه پس توام اینطوریه😂😂

قربونت برم همچنین گل پسر تورو عزیز دلم، 

آره بابا پسرامون فکر کنم یکم تنبل تشریف دارن

یادمه چیکا جون هم هفته 17 میگفت هنوز حس نکرده بعد یکی دوهفته بعد احساس کرد 

جفتت خلفیه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان من رفتم سونو  مرسی از دعاهاتون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 قلبش رو هم دیدم ❤️❤️❤️ دکتر گفت ۶ ه ...

عزیز دلم خیلی خوشحال شدم.خدارو شکر.از خدا میخوام دوران بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سالم در آغوش بگیری.😍 

راستش خودم تجویز کردم 😅 فولیک اسید یبوست میگیرم اهن اسیدفولیک بهم میسازه

خب عزیزم بهتره این کارو نکنی و از دکترت بپرسی چون مکمل ها حتما باید تحت نظر پزشک باشن 

فولیک اسید یبوست نمیاره 🧐🧐🧐🧐

بچه ها من سر موضوعی خیلی ناراحت و عصبی شدم از ساعت هشت تا یازده گریه میکردم. به نظرتون اینکار تو منف ...

نه عزیزم جنین با این چیزا هیچیش نمیشه استرس نداشته باش بیشتر مواظب باش

کلی مامان داشتیم که ازین اتفاقا براشون افتاده و مثبت هم شدن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام به همگی. بچه ها کسی هست بیش تر از دوبار پانکچر شده باشه؟؟ من دوبار پانکچر شدم و هر دوبار انتقا ...

سلام .بله من ۳ بار پانکچر شدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم😢😢 انگار هیچ امیدی ندارم

منم همینم 😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته