2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
ال آرژنین روزی سه تا ساعت ۱۲. ۱۷. ۲۲ فرتیل سی ام روزی دوتا ساعت ۱۳ و ۲۱ کیوتن با نهار و شام ویتام ...

عزیزم فکر کنم میگن فولیک اسید ناشتا بهتره

البته مطمئن نیستم یه تحقیقی بکن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه پس مرسی خانمی خیلی نگران بودم ی چندتا سوال دیگه دارم شرمنده اگ فردا ازمایش بدم روز ۱۴ باید دوبا ...

اگر فردا آزمایش بدی، دو روز دیگه یا چهار روز دیگه هم باید تکرار کنی که دکترت مطمئن شه رشد بتا درسته

باید از دکتر بپرسی ببینی کی میگه بری سونو

دکتر من گفت دو هفته بعد از آزمایش خون بیا سونو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها امشب خواهرزاده ی سه سالم بهم گفت "خاله شما بچه ندالین؟" گفتم نههههه ندالیم خواهرم بهش گفت ا ...

😄 میارین بزودی 💕

من به بچه خواهرم گفتم تو بیا دختر من شو

گفت نه…. نمیخوام

گفتم ببین من بچه ندارم گفت خوب بیار یکی

گفتم آخه نمیتونم… نمیشه 😢

یه ذره نگام کرد مثل خانومای بزرگ گفت حالا یک کم صبر کن …

😄😄😄 وسط بغض انقدر خندیدم از حرفش. ۵ سالشه 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببخشید خیلی سوال میپرسم چه جوری خوردی منم بگیرم بخورم اشکالی نداره چون من خارش دارم از الان بهم پماد ...

دكتر بهتون نداده يعني اينا رو ؟ به همه ميده قبل انتقال اخه

البته من مطبش ميرفتم تو ابن سينا اينقدر رو عجله هستن براي ويزيت واقعا اون سرويسي كه تو مطب ميدن را ارائه نميدن

عزیزم من دوقلوهام ۳/۵ماهه به دنیا اومدن.واسه همین کم میام سایت.البته ۳۳هفته به دنیا اومدن

به سلامتی عزیزم انشاالله خوش قدم باشن.

چرا 33هفته مگه 36هفته به دنیا نمیان؟

راستی شما سرکلاژ انجام دادین؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
چه خوب که جواب داد یعنی اول جون خودمون بعد بچه دار شدن😬 ولی من نمیزنم با اینکه بخاطر کار خودم و ه ...

بله دقیقا شوهرمنم نمیخوادبزنه منم اصرارش نمیکنم خودمم که شاغل نیسنم نوبتم نمیشه.البته تاثیر کرونا رواسپرم بدتره اونا خوددکترگفته رواسپرم اثر میزاره  

یا رب العالمین
بله عزیزم من از مرکزی که میرفتم تو امریکا پرسیدم گفتند اونهایی قصد بارداری دارن که حتما باید بزنن، ...

ولی توایران گفتن اونایی که بچه شیرمیدن هم واکسن نزنن.توتلویزیون چیزی نشنیدم ولی ازچندنفرازکادردرمان شنیدم اینو

یا رب العالمین
توروخدا اگ میدونین راهنمایی کنین الان من اب زرشک خوردم امکان داره اینا سقط بشن اخه تیر کشیدن رحم و ت ...

ديگه خوردي اشكال نداره،نترس اصلا به خودت استرس نده هيچي نميشه،همه چي دست خداست بعضي ها ميخوان بچه شونو سقط كنن ليوان ليوان اب زعفران ميخورن هيچي به بچشون نميشه چون خدا ميخواد كه بمونه و اينكه با يكم اب زرشك توام هيچي به بچه نميشه اصلا خودتو ناراحت نكن عزيز

دوستان من الان ک ساعت عکس انداختنامو دیدم بیبی بعد ۲۰ دیقه مثبت شده ها ب نظرتون احتمالا کاذب نباشه ی ...

نه اگه ميخواست منفي بشه مثبت به اين قشنگي نميشد حتي بعداز ١٠ساعت برو از مامان شدنت لذت ببر عزيزم و برامون دعا كن

بچه ها من استرس گرفتم خيلي🥺🥺🥺توروخدا يه چيزي بگين اروم شم ،دوشنبه وقت ازمايشمه و استرس شديد گرفتم من و همسرم خيلي عاشق ني ني هستيم خيلي،و اين ٥باري كه منفي شده بود از لحاظ روحي خيلي لطمه ديديم و من از استرسم نميتونم حتي بي بي چك بزنم همون دوشنبه ميرم ازمايش ولي ميشه با دل هاي مهربونتون برام دعا كنيد برام خيلي سخته خيلي سخته ميشه دعا كنيد منم مادر بشم به خدا خيلي سختي كشيدم🥺

آره الان اوج تهوع هست🤢 اما کم کم دیگه کم میشه  . منتظر خبرهای خوشت هستم . راستی دکترت کیه ؟ غر ...

سلام بوپو جان، پسر جونت خوبه؟ عزیزم انقد تهوع دارم که نگو 😥

با اینکه تعریف دکتر قبادی رو خیلی شنیدم ولی شرایط اومدن به ساری برام نیست، اینجا با دکتر رعیتی نوبت گرفتم، ایشونم مثل دکتر قبادی از خوباست

برام دعا کنین دوستان

بچه ها من استرس گرفتم خيلي🥺🥺🥺توروخدا يه چيزي بگين اروم شم ،دوشنبه وقت ازمايشمه و استرس شديد ...

عزیزم ان شالله که مثبتی بد به دلت راه نده

من صبح طاقت نیوردم بیبی زدم.و منفی شد امروز11 انتقالم قطعا دیگه منفیه چون هرکی قراره مثبت شه از ده نشون میده

فقط نمیدونم دوباره چطور این راه رو بیام اخه هیچکس نمیدونه 

خیلی پنچر شدم ان شالله بزای بقیه خیر پیش بیاد و.مثبت بشن مثله تبسم از ته دلم واستون دعا میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ذخیرم ۱.۹۸ بود چندماه پیش.شما ذخیرتون چنده؟؟  بمنم گفته پریود ایندفعه برم تو سیکل اما گفته قبلش ...

مال من 0.4 ، دکترمم فقط برام اینوفولیک نوشت ، چیزا دیگه رو خودم تحقیق کردم تهیه کردم ، این مقدار هم برای دی ماه سال پیشه ، تازگی نرفتم آز بدم

آزمایشش شرایط خاصی داره مثلا لازمه تو پری بریم؟

من مورفو همسرم سه ماه پیش صفر و یک درصد بود ، دکترش فقط براش ویتامین ای و زینک و فولیک نوشت ، بازم برای همسرم خودم رفتم مکمل های دیگه رو تهیه کردم

نمیدونم چرا دکترا زورشون میاد ،مکمل بنویسن ،خودمون باید بریم تحقیق کنیم آیا؟!!!

من داروهامو نشون دکتر دادم گفتمش خودم تهیه کردم ، گفت آفرین خیلی خوبه ، خواستم بگمش آره وظیفه تو رو من باید انجام بدم😐