2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
۲روز دیگه بیبی بزن اگه جنینت بلاست بود برای من روز ۷ نشون داد بیبی چک

سلام سپیده جان شما آنوکسا رو بدون نسخه خریدی یا نسخه داشتی؟ از کدوم داروخونه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حتما بايد هر چه زودتر تونستيد بزنيد ، هيچ تاثير منفي نداره و تو امريكا براي كسانيكه باردار بودن و قص ...

سیلویا جان من ال ارژنین و ااس اومولتی ویتامین خارجی متفورمین وپرندلنیزول دکتر بهم داد خودمم فرتیل سی ام با رویال ژل گرفتم با ویتامین ای ۴۰۰میخورم به نظرت چیز دیگیم لازمه روزی یک ساعت پیاده روی دارم به نظرت تراحتم بعد انتقال چه جوری باشه قرار هسترو هم کنم به نظرت خوبه تاثیر داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داكسي ساكلين و تينافاس خوردم كه براي عفونت باكتريايي هستن ، البته من عفونت نداشتم دكتر پيش ب ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم چه جوری خوردی منم بگیرم بخورم اشکالی نداره چون من خارش دارم از الان بهم پماد واژینال داده سری پیشم سره انتقال داشتم ولی بعم قرص نداده سابقه ی عفونتم متاسفانه دارم

به سلامتي عزيزم  براي انتقال ويتامين E يك روز در ميان ، اسپرين هر روز و ال ارژنين روزي ٦ گرم ، ...

ویتامین d 50000دکتربرام نوشته هفته‌ای یدونه میخورم وفموبرا روزی یکی حالا ویتامین Eوال آرژانتین بایدبخورم یعنی الان دیرشده؟

تبسم خیلییییییی خوشحالم کردی دختررررررر خداروشکرررررررررررر

مبارکت باشه عزیزم ایشالا که سالم بغلشون کنی و بارداری راحتی داشته باشی خیلیییییی خوشحالم برات

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
تبسمي 😍بيا بگو از علائمت دقيق،فقط كمر دردت يادمه كه منم با تو كمر درد گرفتم و تو گفتي خوب شد واسه م ...

گلم درد پری خیلی کم داشتم و ترشح دارم سینه هام خیلی سفت و دردناک هستن ولی بعضی موقع ها اصلا چیزی احساس نمیکردم همین البته دو س روزه ک خیلی گرسنم میشد ویکمم خوابم کم شده

گلی چطوری اینهمه قرص تنظیم می‌کنی برای خوردن؟ باهم تداخل ندارن؟

ال آرژنین روزی سه تا ساعت ۱۲. ۱۷. ۲۲

فرتیل سی ام روزی دوتا ساعت ۱۳ و ۲۱

کیوتن با نهار و شام

ویتامین ای با ناهار 

ویتامین سی با صبحانه

امگا۳ هم یکشنبه سه شنبه پنجشنبه با ناهار

پرنیزولون ساعت ۲۰

کلسیم همراه با شام

ویتامین ای هفته ای یکی و بعد دو هفته یکی و بعد ماهی یکی ۵۰هزار.

فولیک اسید هم نیم ساعت قبل خواب

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤