2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هیچی نمیشه اصلا نگران نباش آره فردا حتما نشون میده برو تست بده

باشه پس مرسی خانمی خیلی نگران بودم ی چندتا سوال دیگه دارم شرمنده اگ فردا ازمایش بدم روز ۱۴ باید دوباره بدم 

واسه سونو ها کی باید برم

اینو دیگه نمیدونم، انشالله چراکه نه خداروشکر من از تو خیالم راحت شد 😄 کشتی ما رو 😂😂😂

اره راس میگی واقعا خیلی عذاب کشیدم تا ی بیبی مثبت ببینم قربون همه بچههای گروه خیلی اذیت کردم

دوستان من الان ک ساعت عکس انداختنامو دیدم بیبی بعد ۲۰ دیقه مثبت شده ها ب نظرتون احتمالا کاذب نباشه یعنی دیدم منفی شد انداختمش اشغال بعد ۲۰ دیقه برداشتم دیدم مثبته حالا نمیدونم 

فک کنم دوتا ۳ روزه

واااای عزیزم خییییییییلی مبااارکه. امروز حالم خیییلی گرفته بود. خبرت کلی دلمو شاد کرد. ان شاالله به سلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همین الان پیام دادن انلاین بود سریع جواب دادکه فعلا اولویت واکسن هست

چه خوب که جواب داد

یعنی اول جون خودمون بعد بچه دار شدن😬

ولی من نمیزنم با اینکه بخاطر کار خودم و همسرم نوبتمون شده ولی نمیزنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه دکتر میردامادی داد کلا روتین دکتر میردامادیه. عفونت هم نداشتم ولی چون داکسی ساکلین هم داده بود تر ...

تا الان رویان دکتر میردامادی نشنیده بودم.

منم اینبار میخام بگم برای احتیاط پماد یا شیاف برام تجویز کنه

مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها امشب خواهرزاده ی سه سالم بهم گفت

"خاله شما بچه ندالین؟" گفتم نههههه ندالیم

خواهرم بهش گفت ایشالا میارن مامان.

یکمی رفت تو فکر بعد با یه حالت عجیبی گفت "خب زودتل بیالین"

🤗🤗

من مردم براش. یعنی تشخیص میده ما هم باید بچه داشته باشیم🥺

الهی خدا به همه مون از این نی نی های قشنگ و شیرین زبون ببخشه🤗🤗😍👶👶

سلام دوستان ،من احتمالا ماه آینده برم توی سیکل پانکچر خواستم بپرسم اگه شوهرم واکسن کرونا بزنه تاثیر ...

بله عزیزم

من از مرکزی که میرفتم تو امریکا پرسیدم گفتند اونهایی قصد بارداری دارن که حتما باید بزنن، حتی برای باردارها هم واکسن میزنند در هر ماهی از بارداری که باشن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️