2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها تو رو خدا هر کی میدونی زود جواب بده من تو انتقالم امروز دهمم هست دکتر بهم امپول hcg ۵۰۰ ...

هرکاری دکترت گفته انجام بده. وضعیت بدن ها و کیفیت جنین ها یکسان نیست. متناسب. با حرف دکترت جلو برو. اونها به هرحال چند سال کارشونه

سلام خانم ها تو رو خدا هر کی میدونی زود جواب بده من تو انتقالم امروز دهمم هست دکتر بهم امپول hcg ۵۰۰ ...

چراباید مشکلی پیش بیاد عزیزم به تجویز پزشکت عمل کن،قطعا دلیلی داشته برای این تجویز باتوجه به پرونده پزشکیتون اینطور صلاح دونسته پس اعتماد کنید،

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سارا جون خداروشکر دوتا بچه داری من 39 سالمه. هنوز هیچی ندارم. خوشبحالت😍😍😍😍

بله خداروهر روز هزاران بار شکر میکنم  برای داشتنشون چون خیلییییییی سختی کشیدم و هردو رو تو اوج ناامیدی بعداز سالها ناباروری و.درمان های مختلف و بیبی جک های سفید بدترکیب  خدا بهم هدیه داد، عزیز دلم ان شالله خداوند بخشنده یه دفعه تو دلتو پر میکنه از نینی های  سالم و عاقبت بخیر وتوپولی که جبران همه سالها بشه از ته دلم واستون دعا میکنم اگه قابل باشم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چراباید مشکلی پیش بیاد عزیزم به تجویز پزشکت عمل کن،قطعا دلیلی داشته برای این تجویز باتوجه به پرونده ...

اخه کسی زیاد نداشته تو گروه داروهای پر خطره میگم جنین اثر نذاره 😪