2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتماااخودتو همسرتو تقویت کن اصصصلا سردی جات نخور من همیشه توی چاییم زنجفیل میریختم خیلی عالی ب ...

امروز رفتم مرکز رک‌ترم و جنسن شناسم باهم پرونده منو برسی کردن و براشون عجیب بود اینهمه جنین از بین رفته. آخرش هم به من گفتن باید pgs انجام بشه و هزینش خیلی خیلی زیاده. نمیدونم باید چیکار کنم😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
چقدر جالب عزیزم من فکر میکردم وقتی پهلوها تیر میکشه حتما علامت بارداریه خیلی عجیبه

اره منم فکر کردم علائم بارداریه اما خب نشد.خیلیا علائم منو داشتنو باردار بودن .من داشتمو منفی

بیمارستان شریعتی پیش خانم دکتر ناعمی برام بی حسی زد خیلی کم اذیت شدم. شما الان چند وقتته؟نی نی ها د ...

عزیزم من دوقلوهام ۳/۵ماهه به دنیا اومدن.واسه همین کم میام سایت.البته ۳۳هفته به دنیا اومدن

دوستان ببخشید من  فردا روز هفتمم انتقالم متاسفانه با این علایم کرونا دارم 

دکتر گفت برو متخصص هرچی گفت گوش کن حتی اگر گفت داروهاتو قطع کن ولی واقعا نمیخوام دیگه جنین ندارم خیلی برام دردناکه 

دعام کنین 

دوستان ببخشید من  فردا روز هفتمم انتقالم متاسفانه با این علایم کرونا دارم  دکتر گفت ...

دوستم باردار بود همسرشکرونا گرفت و به دوستم انتقال داد . اتفاق خاصی نیفتاد با دارو خوب شد . برو دکتری که برات انتقال داده از اون مشورت بگیر . انشالله که خوب میشی و مامان میشی

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستم باردار بود همسرشکرونا گرفت و به دوستم انتقال داد . اتفاق خاصی نیفتاد با دارو خوب شد . برو دکتر ...

ممنون پاپیون جون ولی دکترم خودش گفت برو متخصص و اینکه دوستتون باردار بوده شکر خدا من که فعلا وضعیتم بلاتکلیفه 😔

دوستان ببخشید من  فردا روز هفتمم انتقالم متاسفانه با این علایم کرونا دارم  دکتر گفت ...

ای وای نه چرا قطع کنی. ان شاالله که کرونا نباشه. حتی اگه بودم ان شاالله سبک و راحت بگذرونی و خودت و نی نی سالم باشین. خودتو نباز. خیلیا گرفتن هیچیشونم نشده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واکسن کرونا نزدی؟

نه نزدم.

چون تازه ماه گذشته واسه عموم ازاد شد و مرکزی که میرم گفتند اگه بزنم باید سه ماه همه چی رو تعطیل کنم. ولی من دیگه ۹۰ درصد راه رو آمدم و نمیخواستم متوقف کنم. از طرفی معلوم نبود چقدر باید توی لیست انتظار می موندم واسه واکسن.