2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من سفکسیم شبی یکی خوردم  خداروشکر چیزی نشد  کمش ضرر نداره

خوبه خداروشکر واسه من سی تا دونه نوشته میگم کاش یه بسته شو بخورم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه خداروشکر واسه من سی تا دونه نوشته میگم کاش یه بسته شو بخورم

اوه چه زیاد😑

به من گفت هش تا بخور ولی باز من شش تا خوردم

برای عفونت ادراری بهم یه پودر خارجی داددو شب تو اب حل کردم خوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اوه چه زیاد😑 به من گفت هش تا بخور ولی باز من شش تا خوردم برای عفونت ادراری بهم یه پودر خارجی دادد ...

اخه گفت عفونتت خیلی زیاد نیست ، منم بقول شما یه چندتا دونه ازش میخورم دیگه نمیخورم😜

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اخه گفت عفونتت خیلی زیاد نیست ، منم بقول شما یه چندتا دونه ازش میخورم دیگه نمیخورم😜

اوووه حالا برعکس عفونت من خیلی خیلی شدید بود

جوری که ازمایشگاه زنگ زد بهم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اوووه حالا برعکس عفونت من خیلی خیلی شدید بود جوری که ازمایشگاه زنگ زد بهم 

الان خوب شدی قرصا رو خوردی؟

الان خوب شدی قرصا رو خوردی؟

اره خداروشکر

من حتی تب هم کردم

اره خداروشکر من حتی تب هم کردم

خداروشکر عزیزم ،همیشه خوب باشی ایشالله

قربونت. توکل به خدا انشالله که خیره پس توی همین ماه انتقال میدی انشالله!‌ باز خوبه که دکتره ناراحت ش ...

آره عزیزم .اگر خدا بخواد و همه چی به خوبی پیش بره همین ماه انتقال میدم .فقط یکم نگران ضخامت آندومترم هستم . روزی دو تا استرادیول برام نوشته حس میکنم کمه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما ی سوال اگ بعداز دوهفته ازانتقال جنین مثبت باشیم هفته چند میشیم

فکر کنم حدودا چهار هفته حساب میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...