2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044443 بازدید | 684389 پست
فدات شم درکت میکنم منم دقیقا مثل خودت بار اول پانکچرم خاطره بدی دارم. من مرکز ابن سینا تهران بار اول ...

ممنونم که وقت میزاری و کمکم میکنی می‌دونی من هیچ اطلاعاتی درباره ای وی اف ندارم و بنظرم درست میگی باید دکترمو عوض کنم ولی نمیدونم کجا برم و چیکار کنم شما جا دومی که رفتی کجاست؟میگن تهران فکر کنم مرکز رویان باشه اسمش خیلی خوبه؟چقد خوب شد عوض کردی قشنگ معلومه چیزی از دستشون بر نیموده ،،خوشحالم برات امیدوارم انتقالت با موفقیت باشه و یه بچه سالم و صالح خدا بهت بده 

سلام ب همه ی مامان های حال و آینده🤗🤗🤗🤗❤❤روزتون بخیررر  بچه ها ی سوال پیش اومده برام..اینکه ...

عزيزم منم امگا ميخورمو انوكسا ميزنم اگر چيزي بود حتما دكتر ميگفت

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم منم امگا ميخورمو انوكسا ميزنم اگر چيزي بود حتما دكتر ميگفت

قربونت برم چیکای مهربونم.🤗🤗❤❤😘.خ لطف کردی..عزیزم آنوکسا رو تا کی زدی؟؟؟ساعت خاصی میزدی؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم که وقت میزاری و کمکم میکنی می‌دونی من هیچ اطلاعاتی درباره ای وی اف ندارم و بنظرم درست میگی با ...

فدات شم انشالله خودتم به زودی میای با کلی جنین.ببین عزیزم توی همین تاپیک خیلی میتونی اطلاعاتت رو بالا ببری منم هیچی بلد نبودم حتی نمیتونستم خیلیا چیزا تلفظش چه جوریه ولی کل این تاپیک رو از اول خوندم و تحقیق کردم ولی بازم اشتباه کردم چون میگت مراکز خوبه منم دکتر زنانی که پیشش میرفتم گفتن اول ابن سینا خوبه بعد رویان که رفتم ابن سینا من اصلا مراکز رو دیگه قبول ندارم‌. تهران دکتر شهلا اسرافیلی الان میرم. اتفاقا از شمال همدان ایلام بروجرد کردستان چقد دیدم مریض دارن و همه هم پیشش جواب گرفتن من هر بار که میرفتم مطبشون میبینم چقد ازش راضین. شما هم اول بگرد قشنگ تحقیق کن بعد برو شروع کن. سری بعد پودراینوفولیک بخور معجزه میکنه عالیه ببخش طولانی شد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم انشالله خودتم به زودی میای با کلی جنین.ببین عزیزم توی همین تاپیک خیلی میتونی اطلاعاتت رو بال ...

ممنونم عزیز دلم انشالله پناه برخدا ،،اره میخواهم همین کارو بکنم و بخونم 

آها من میتونم تهران بیام این برام سخت نیست فقط چون راهم دوره بعد از انتقال این همه تو ماشین سخت نیست ؟ببخش اگه زیاد سوال میپرسم🙏🥺و این پودر چی هست؟تا حالا اسمشو نشنیدم 

چه حرفیه جانم داری کمکم میکنی ممنونم ازت⁦❤️⁩

@مامانو_سوفی     میشه اطلاعات تو باهم در میون بزاری ممنونم⁦❤️⁩

خیلی متاسفم که اینجوری شده

وقتی آمپول رو ۱۱:۳۰ شب زدی تا ۱۱:۳۰ ظهر وقت داشتند ببرن شما رو اتاق عمل، و به موقع هم بردند. نباید آزاد میشد معلوم نیست چرا اینجوری شده

شاید دکترت بدونه دلیلش رو

مرکزت رو عوض کن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام من امروز دوتا جنین س روزه برام انتقال دادن دو س ساعت بعد انتقال احساس میکنم ی چیزی مثل سوراخ کردن یا تیر کشیدن ب طرف چپ و راستم داره فشار میاره ب نظرتون توهم میزنم

و دکتر علاوه بر سونو شکمی واژینالم انجام داد ب نظرتون ایرادی نداره

برام دعا کنین 

وقتی آمپول رو ۱۱:۳۰ شب زدی تا ۱۱:۳۰ ظهر وقت داشتند ببرن شما رو اتاق عمل، و به موقع هم بردند. نب ...

من ازشون پرسیدم گفتن همه رو به همین صورت می‌بریم و مشکلی تا حالا پیش نیومده ولی شما اولین نفری هستین که این طور شدین و بدنت زودتر از موعد تخمک رو آزاد کرد بنظرت مشکلی دارم

سلام ب همه ی مامان های حال و آینده🤗🤗🤗🤗❤❤روزتون بخیررر  بچه ها ی سوال پیش اومده برام..اینکه ...

عجیبه … من قبل از انتقالم که هم انوکسا داشتم و هم ویتامین ای و امگا۳ میخوردم. بعد از انتقال هم ویتامین ای دارم و انوکسا. دکترم چیزی در مورد تداخلش نگفت. خودش تجویز کرد اینها رو با هم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم حتما بپرس

سلام زینب جان خوبی

من پریودم هشت روزه تاخیر داره و قراره سیکل انتقال رو با خوردن ال دی از روز سوم این پریود شروع کنم. منشی دکترم بهم وقت نداد و مجبورم ده دوازده روز دیگه صبر کنم تا ویزیت بشم باهاش.

می خواستم نظرتو بدونم که زودتر به یه دکتر دیگه مراجعه کنم تا چک کنه آندومترمو ؟ یکم نگرانم چون بعد از هیسترو درمانی این طوری شده پریودم. بی بی چک هم گذاشتم منفی بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈