2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست
سلام عزیزان من امروز اولین نوبت دکترمه برا درخواست ivf ، چه سوال هایی لازمه از دکتر بپرسم؟ بعد من رو ...

سلام عزیزم 

مگر نمیخواستی با دیباوند ویزیت بشی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آهان نه نترس گلم خیالت راحت، اگر آزمایشی بود حتما ازت رضایت نامه کتبی میگرفتن وگرنه اجازه ندارن بدون ...

مرسی گلم .حالا شاید هم برم با خودشون صحبت کنم ببینم میتونن برام توضیح بدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط دو روز قبل از انتقال پروژسترون داشتم با اینکه جنینام سه روزه بودن. اون موقع نمیدونستم سن جنین ...

من روزهشتم سیکل ضخامت ۷ بودگفت خوبه.پروژسترون را از فرداش که پنج شنبه میشد زدم و دوشنبه هفته بعدش انتقال داشتم یعنی ۱۳ سیکلم.روز انتقال پنجمین پروژسترون بود.روزی دوتا باهم میزدم.دکترم خواست شنبه انتقال بده که شنبه ویکشنبه تعطیل بود دوشنبه گفت برم.موارد مثل خودم خیلی کم دیدم با ضخامت ۷و۱۳ سیکل.من دفعه قبلش ضخامتم ۹شد گفت خونرسانی ضعیفه وکنسل کردنوشته بود۹b_c

یا رب العالمین

دوستان گلم من رفتم ازمایش دادم ساعت ۵اماده میشه به دعای خیرتون احتیاج دارم این اخرین انتقالمه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اما یادت باشه بین مصرف اسپیرنولاکتون و بارداری باید ۶ ماه فاصله باشه چون روی جنین اثر بد داره مخصوصا ...

عززیزم مرسی

دقیقا سرچ کردم ۶ ماه باید فاصله داد و جالب اینجاس که من به دکتر گفتم میخوام آبان انتقال بدم و گف مشکلی نداره دوماه و دوهفته ال دی و اسپیرو بخور بعد بیا

شما چه مدت خوردی؟ مشکلت چی بود و ایا حل شد کلا؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
دوستان گلم من رفتم ازمایش دادم ساعت ۵اماده میشه به دعای خیرتون احتیاج دارم این اخرین انتقالمه

انشاءاالله دلت شاد میشه❤❤❤🌸🌸🌸🌸🌸

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
خیلی عجیبه  ببین اگر جنینها سه روزه باشن، سه روز پروژسترون میدن و روز چهارم انتقال میدن، اگر ج ...

من ۴روز پروژسترون زدم و بعد روزپنجمش انتقال داد برام جنینام ۳روزه بود گفتن همون ۳روزه انتقال میدن ولی روز قبلش ازفریز دراورده بودن ازبین رفتن یه بسته دیگه ذوب کردن وانتقال دادن.ضخامتم هم روز ۸سیکل ۷بود.۱۳سیکل انتقال داد برام .تست پروژسترون هم نداشتم دفعه قبل هم که انتقالم فرش بودنداشتم و۱۲ سیکل پریود شدم.

یا رب العالمین

سلام دوستان. آیا نشاسته رو بعد از انتقال هم همچنان بخورم؟ من سه روز قبل از انتقال یک قاشق نشاسته تو یک لیوان شیر حل کردم و خوردم. روز انتقال و یک روز بعد از اون هم خوردم. الان سوال شد که آیا کارم درسته یا دیگه قطعش کنم؟ 

ایشالله با بتای تپل مپل بیای خبرمون کنی عزیزم😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عززیزم مرسی دقیقا سرچ کردم ۶ ماه باید فاصله داد و جالب اینجاس که من به دکتر گفتم میخوام آبان انتقال ...

منم پلی کیستیک هستم و به خاطر ریزش مو و اکنه می خوردم نزدیک یک سالی خوردم تا وقتی که می خوری نتیجه اش خیلی خوبه بعد دو ماه از مصرف  هم رشد موهام خوب شده بود و ریزشش کمتر شده بود و هم جوش صورت اما می دونی که تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره و اثرات داروها هم تا وقتی هست که ازش استفاده میشه 

من ۴روز پروژسترون زدم و بعد روزپنجمش انتقال داد برام جنینام ۳روزه بود گفتن همون ۳روزه انتقال میدن ول ...

سلام خوبی

مطمئنی تست پروژسترون نداشتی؟ چون حتما باید این تست رو موقع انتقال داد. البته درمورد فریز مطمئن نیستم، اما برای فرش من هر دوبار این تست رو دادم که دفعه اول رنجش خوب بود، اما دفعه دوم چون رنج مناسبی نداشت انتقالم کنسل شد.

دکتر رزاقی هم می گفت خیلی مهمه که تو رنج باشه.

حتما این بار از دکترت پیگیری کن تا چک کنه برات

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
راستی یه چیز دیگه این ۴تا جنین تو یه نی هستن مثلا میشه ۲تاشو ذوب کنن برام ۲تا دیگه اش بمونه فریز؟

عزیزم هر تعداد جنین که تو یه نی باشه باهم ذوب میشه جنین های اضافه اگه قابلیت فریز مجدد داشته باشه فریز میشه و گرنه میریزن دور اگه مال شما اینطوره حتما بهشون یاداوری کن که اگه بشه می خوام جنین های اضافه ام دوباره فریز بشه

سلام دوستان. آیا نشاسته رو بعد از انتقال هم همچنان بخورم؟ من سه روز قبل از انتقال یک قاشق نشاسته تو ...

من تا روز ۵ خوردم 

ولی نه خیلی زیاد ، یک قاشق غذاخوری نشاسته در یک لیوان شیرسویا میخوردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️