2777
2789

من مجردم فقط واسه کنجکاوی میپرسم

اگر خواهر برادراتون زیادن مسلما اتاق مشترک هم داشتید دیگه

موقعی که عقد بودید شوهرتون میومد خونتون یا برعکس، بقیه خواهر برادرا کجا میخوابیدن😐یعنی بیرون اتاق میومدن؟ یکم ناعادلانه نیست اون بیچاره ها اواره شن تا شما...😐بعد اصلا حس بدی نمیگیرید از این کار

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

داماد یا عروس مهمون اون خونس زشته وسط پذیرایی که همه رفت وآمد میکنن بخوابن.بعدشم بقیه خواهر برادرا بیرون بخوابن اگه رفت و امدی ام بشه شب یا صبح همه بالاخره اعضای یه خانواده این رودروایسی ندارین معذب نمیشین ولی داماد یا عروس غریبه اس اذیت میشه.حالا یه شب به جایی بر نمیخوره بیرون بخوابن.

داماد یا عروس مهمون اون خونس زشته وسط پذیرایی که همه رفت وآمد میکنن بخوابن.بعدشم بقیه خواهر برادرا ب ...

بعضیا اخه هر هفته میرن خونه هم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه اتاق زیاد داشتیم ولی شب نمیموند 

از داداشم حساب میبرد😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اره خب هر هفته هفته ای یه شبه دیکه.اگه هرشب یا یه شب درمیون باشه خب آره اذیت کنندس.ولی هفته ای یه شب ...

بعد اصلا چجوری جلو مامان باباهاتون میتونید یارو رو ببرید تو اتاق😐😑وای من اصلا نمیتونم تصور کنم هرچی هم بگی شوهرته و فلان بازم یجوریه

بعد اصلا چجوری جلو مامان باباهاتون میتونید یارو رو ببرید تو اتاق😐😑وای من اصلا نمیتونم تصور کنم هرچ ...

ازدواج کنی خودت کم کم روت میشه.همسرته دیگه.حالا دلیل نمیشه حتما هردفعه باهم ...خب برای خواب میرن دیگه.بابا یارو پسر کوچه خیابون نیست که شوهرته دیکه