2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
سلام خوبی مطمئنی تست پروژسترون نداشتی؟ چون حتما باید این تست رو موقع انتقال داد. البته درمورد فریز ...

بله مطمانم هزمایش داشتم ولی پروژسترون نبود جزءش انتقال فریز هم دیکه ازمایشی نداشتم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خب، دوماه پیش از مطبش نوبت گرفتم ، امروز نوبتمه

آهان یه لحظه فکر کردم رفته مرخصی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیز دلم، شکر خدا بدک نیستم ولی از تهوع دارم میمیرم 😥 یه دو هفته دیگه برم غربالگری اول، به دع ...

آره الان اوج تهوع هست🤢 اما کم کم دیگه کم میشه  . منتظر خبرهای خوشت هستم . راستی دکترت کیه ؟ غربالگری کجا میری ؟ حتما برو پیش دکتر قبادی خیلی دقیقه

خواهر های گلم من قبل از تخمک کشی که اسمش فکر کنم پانکچر باشه ببخشید اگه اشتباه میگم چون زیاد اطلاعات ندارم ،،دوشب قبلش ساعت 11:۳۰شب رفتم آمپول زدم که تأکید داشتن که سرساعت باید بزنی من وقتی رفتم برای عمل صبح ساعت 7 صبح درد شدید زیر شکمم گرفتم یعنی مرگو جلو چشام دیدم ،حال تهوع و کل صورتم عرق آنقدر حالم بد بود که ترسیدن و زود زنگ زدن دکتر آمد منو تا اتاق عمل ببرن ساعت 11 شد بعد بهم گفتن 4 تا تخمک بیشتر نداشتی و برات یه جنین موند سه تا دیگه از بین رفت ،،من خیلی شوکه شدم چون بهم میگفتن خیلی تخمک هات خوبه من خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم ضعیفه ،بعد در جواب بهم گفتن تو با هم فرق داشتی هیچ کس مثل تو درد نداشت تو تو اون دردهات و تخمک هات آزاد شده بیشتر از تخمک هات از بین رفته شوهرم خیلی باهاشون بحث کرد گفت این تشخیص شما بود ما که چیزی نمیدونستم ،برای کسی این پیش آمده ؟و بنظرتون درباره برم همین جا ای وی اف انجام بدم یا ن عوض کنم ؟شما کجا رفتین و جواب گرفتین ؟ببخشید زیاد شد 

خواهر های گلم من قبل از تخمک کشی که اسمش فکر کنم پانکچر باشه ببخشید اگه اشتباه میگم چون زیاد اطلاعات ...

خیلی متاسفم عزیزم انشالله که دفعه بعد همه چی خوب برات پیش بره. کدوم مرکز بودی دکترت کیه؟بله دیدم برای بعضیا این مشکل پیش اومده و بهشون گفتن تخمکا آزاد شده ولی صد در صد یه جای کار دکترتون میلنگه چون من خودم چندین بار هی به دکترم میگفتم تو رو خدا تخمکام آزاد نشن چون هم یکم درد داشتم هم خیلی ترشحه ولی میگفت تو کاریت نباشه آزاد شدنشون با منه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی متاسفم عزیزم انشالله که دفعه بعد همه چی خوب برات پیش بره. کدوم مرکز بودی دکترت کیه؟بله دیدم برا ...

ممنونم گلم پناه برخدا من شمال زندگی میکنم،بابل مرکز امید در بابل کلینیک دکتر خانم زینال زاده 

می‌دونی خیلی برام سخت بود چون واقعان همه چیم خوب بود و اشتباه اونها باعث شد این طور بشه شما ای وی اف انجام دادین و نتیجه گرفتی عزیز؟ 

سلام ب همه ی مامان های حال و آینده🤗🤗🤗🤗❤❤روزتون بخیررر 

بچه ها ی سوال پیش اومده برام..اینکه من از هفته ی دیگه ب امید خدا میرم تو سیکل انتقال..از دو پریودی استرادیول دو میل و آمپول آنوکساپارین روزی یکی و آس آ دارم..در کنارش مکمل هارو هم میخورم...امروز توی بروشور  آمپول آنوکساپارین خوندم..نوشته بود با ویتامین ای و امگا تداخل داره...ی خورده نگران شدم....🙆🙆🙆🤕🤕میشه راهنماییم کنیدددد..مرسی مهربوناااا🤗❤

@زینبی_بابا   مهربونممم میشه راهنماییم کنید❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دوستانی که هیسترو انجام داده بودین تا چند وقت بعدش خونریزی داشتین؟ من همچنان خونریزی دارم و بعضی وقتا زیر دلم بدجور تیر می کشه که نگران میشم. مخصوصا با اون دردای شدید بعد عمل. بنظرتون طبیعیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم گلم پناه برخدا من شمال زندگی میکنم،بابل مرکز امید در بابل کلینیک دکتر خانم زینال زاده  ...

فدات شم درکت میکنم منم دقیقا مثل خودت بار اول پانکچرم خاطره بدی دارم. من مرکز ابن سینا تهران بار اول رفتم که اصلا هیچی حالیشون نبود و من راضی نبودم گرچه خیلیا هم اونجا مامان شدن بدونه در نظر گرفتن شرایطم دارو خوب ندادن و کلا ۳ تا تخمک ازم کشیدن که دوتا جنین شد و فرش انتقال دادم که منفی شد بلافاصله جای دیگه رفتم باز پانکچر شدم و این بار ۱۲ تا تخمک داشتم که ۱۰ تا جنین شد ولی ۷ تاش عالی بودن که برام فریز کردن. الانم منتظرم که چند ماه دیگه برم انتقال بدم به نظرم دکترت رو عوض کن و تحقیق کن یه جای خوب برو چون میگی خودت مشکلی نداری من با اینکه کیست اندومتریوز داشتم دکترم خیلی راضی بود از تخمکام چون کارشو خوب بلد بود با داروی ایرانی اینقد خوب تخمک دادم سری قبل خارجی بود. ۲۰ میلیون خرجم شد ابن سینا و هیچ. خدا خیر بده اونایی که کمکم کردن تا توی انتخاب دکتر دومم موفق باشم. شما هم دیگه اشتباه نکن اول از همه روح و روان آدم بعدم زمان و مالی که میذاری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810