2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043458 بازدید | 684318 پست
من تو مطب انجام دادم.اصلا کار سختی نیست.ممکنه یک لحظه در حد ثانیه دردت بگیره چون رحم یه خراش کو ...

ممنون عزیزم خیلی خیلی ممنونم انشالا هرچی دوس داری خدا بهت بده😍♥️♥️دلم اروم شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

مبارکه عزیزم . انشالا بهترین دوران رو بگذرونی با نی نی خوشگل

دوستان من امروز روز ۱۳ انتقالمه، دکتر برام نوشته روز ۱۶ برم آزمایش؛ از یه طرف دلم میخواد منم امروز ی ...

۱۳ زوده بمون دیگه روز ۱۵ برو ازمایش بده انشالله که مثبته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

خدا رو شکر عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍

خیلی مبارکه

چقدربرات ناراحت بودم

حالا که جواب گرفتی خداروهزارمرتبه شکر،میشه برای کسایی که dfi بالا (در حد ۳۰-۳۴) مشکل اصلیشون هست راههای مناسب رو بگی ؟ 

مبارکت باشه عزیزم .خدا رو شکر که بالاخره جواب اینهمه تلاش رو گرفتی .انشالله که تا آخر همه چی به خوبی برات پیش بره و به سلامتی بغلش کنی

خیلی برات خوشحااااالم گلم 🤩🤩🤩🤩

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا رو شکر عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍 خیلی مبارکه چقدربرات ناراحت بودم حالا که جواب گرفتی خداروهز ...

مرسی عزیزم

انشالله بزوذی خبر بارداری خودت رو بشنویم

ما آخرش برای dfi هیچ کاری نکردیم. با دارو و ویتامین و رژیم غذایی و یخ گذاشتن و ورزش و … با هیچی درست نشد

هربار آزمایش دادیم ۳۶-۳۷ بود

همسرم رعایت میکرد و ویتامین میخورد که فقط بدتر نشه

خیلی از دکترها میگفتن با میکرو با dfi بالا میشه بچه دار شد

ما هم دیگه سپردیم به خدا و انجام دادیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

الهی شکر عزیزم .مبارکت باشه .ان شالله تا آخر برات خوب پیش بره و صحیح و سالم بغلش بگیری ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من امروز یبوس شدم.الو بخارا از شب قبل خیس کردم خوردم.اما خوب نشدم.منم روزی یدونه پرژسترون میزنم.تا ا ...

عزبزم انجیر خیس کن ناشتا بخور عالیه یبوستت رو خوب میکنه من فقط با این خوب میشم عالیه عالی البته قبلش بپرس ببین برا انتقالیا بد نباشه یه وقت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810