2777
2789

منم کنارش نشسته بودم دقیقا یادم نیست فکر کنم ساعتای 8 و نیم بود یه برنامه بود اسم ماشینه نیک بود و میخواست با ماشین آشغالی کمک کنه و زباله ها رو جمع کنه تا اینجاش که خوب بود و باعث معرفی شغل رفتگر و جمع کردن اشغال ها و ماشین آشغالی به بچه ها میشد این برنامه.... بعد این نیک کوچولو میره در خونه یه خونواده که سطل زبالشونو برداره و دختر خونواده که یه ماشینه با فیس و افاده به نیک میگه ماشین آشغالی (اسمشو میگه من یادم رفته) کجاست بعد میگه ولش کن تو هم بوی اونو میدی( بوی زباله) و نیک با خوشحالی تایید میکنه 

منظورشون ازین برنامه ها چیه میخوان به بچه ها بگن شما هیچی نشید اخرش زباله جمع کن میشید؟ بچه ها قصدم توهین به شغل این افراد نیست اتفاقا کارشون خیلی هم سخته و خدا خیرشون بده که همیشه در حال جمع اوری و پاکیزگی شهرها هستن اما بچه ای که خیلی چیزا از الان توی ناخوداگاهش میمونه چرا نباید به اهداف بزرگتر فکر کنه

چرا این بچه نتونه یه ماشین تمام اتومات برای جمع اوری زباله اختراع کنه چرا ذهنش با دیدن برنامه های علمی و بهتر رشد و تقویت نکنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

از شبکه پویا چه انتظاریه اخه؟ وقتی دم به دیقه از جنگ و.... میگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این یعنی تو هرجایگاهی هستی نذار کسی تحقیرت کنه

بله اگه دقیقا همینو نشون میداد خیلی خوب بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
فكر نميكني مرزهاي حساسيت رو جا بجا كردي؟

خیر چون روح و روان بچه هام برام اهمیت زیادی داره دلم میخواد به چیز های بهتر فکر کنن اما خب نمیشه جلوی بچه رو هم بگیرم که برنامه کودک نبین پارسال هم شبکه پویا یه برنامه پخش کرد که سه تا حیوون در حال لیسیدن هم بودن و اینجوری در حال بازی بودن خیلی هم این برنامه سروصدا مرد منم کلا تلویزیونو جمعش کردم اما الان که دخترم بزرگتر شده نمیشه به راحتی جلوش رو گرفت

2810