2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043689 بازدید | 684336 پست

سلام به همگی 

من ۲۱ تیر انتقال داشتم دو تا جنین بلاست

امروز ۱۴ روز بعد از انتقالمه جواب آزمایش بتا ۴۸۰ بود 

چند روز بی بی چک میذاشتم تو دقیقه اول هاله می نداخت ولی پررنگ نمیشد تا بعد نیم ساعت که پررنگ میشد 

فکر کنم بتام پایین باشه 😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرانده ام عزیزم، دیر پیامتونو دیدم، 🙈 

دشمنت شرمنده گلم. بالاخره دیروز تجربش کردم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی  من ۲۱ تیر انتقال داشتم دو تا جنین بلاست امروز ۱۴ روز بعد از انتقالمه جواب آزمای ...

مبارک باشه عزیزم بتات برای روز ۱۴ انتقال عالیه بی بی چک چرت و پرته بهش توجه نکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم شما قرص فرتیل سی ام پیدا کردی

سلام گلم. داروخونه جهاد 20 تا داد فقط. دکتر 30 تا نوشته بود. نمیدونم حالا بعدا باز میدن بهمون اون ده تارو ؟ یا باید از جای دیگه ای تهییه کنیم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان من امروز روز ۱۳ انتقالمه، دکتر برام نوشته روز ۱۶ برم آزمایش؛ از یه طرف دلم میخواد منم امروز یا فردا برم، از یه طرف هم میترسم، وحشت دارم که زبونم لال بازم منفی بشم خییلی داغونم برام دعا کنین خدا بچه هامو بهمون ببخشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
باردار بودین؟؟ چندتا انتقال دادن براتون؟ 

اره عزیزم باردار بودم جالبه روز آزمایش تهوعم خیلی شدید بود و از فرداش تا الان اصلا دیگه تهوع ندارم

یه دونه انتقال دادم بلاست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان 

من برای بار سوم انتقال جنين داشتم

برام 4 تا جنين رو در دو مرحله 21 و 23 تیر انتقال‌ دادن

فردا نوبت آزمایش داشتم که طاقت نیاوردم و امروز رفتم

جواب آزمایش 5.8 بود

آیا این جواب مثبت میشه؟ 

از پذیرش پرسیدم گفت معلوم نیست سه روز دیگه آزمایش بده

شما همچین موردی رو دیده بودین؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنین 

سلام دوستان خواهش میکنم هر کسی اطلاعاتی داره به من بگه.

دیروز ریداکت جنین انجام دادم از امروز صبح به کم لکه بینی قهوه ای دارم کسی تجربه داشته طبیعیه آیا؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
نه عزیزم عمق رحم بود بخاطر انتقال عمق رحممو اندازه میگرفت و تو برگه مینوشت و بهم میداد

وای ولی چه خوب بوده که درد نداشته عزیزم😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810