2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043694 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

الهیییی آمین ووای که چقد خوشحال شدم انشاالله همه چی خوب پیش میره و نینی تو بغل میگری بزرگی خداجون رو شکررررررر که بخواد با هزار مشکلم میشه و هیچی هم جلودارش نیس بازم تبریک میگم خانومی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وای عزیزم پس واقعا خیلی سخته😥

حالا شما نترس عزیزم برا من که خیلی سخت بود بار اولم بود فک کرددم عادیه ولی نه از معاینه سخت تر بود من که درد زیادی کشیدم انشاالله شما راحت باشه بدن تا بدن متفاوته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خدا خوشحالی و شادی رو ب زندگیت سرازیر کنه عزیزم آپکام ۵ بود سه سال پیش یکبار لنفو کردم ...

مرسی گلم ممنونم از دعای خیرت🌹

ان شالله مثبت میشی و برات می مونن عزیزم

اگه میتونی پیش یه متخصص ایمونولوژی دیگه هم برو

یکی از دوستان اینجا بتاش افت میکرد ازمایشات ایمنیش خوب بود ولی ایمونولوژیست گفته بود قبل از انتقال سه تا سرم بزن

الانم خداروشکر مثبت شده و برای اولین بار بتاش بالا رفته😍

من کلا یه بار انتقال دادم قبل از انتقال اول ازمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم. برای انتقال اول ۴ تا سرم زدم و منفی شدم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم خدا خوشحالی و شادی رو ب زندگیت سرازیر کنه عزیزم آپکام ۵ بود سه سال پیش یکبار لنفو کردم ...

قبل از انتقال چندمت لنفو انجام دادی؟ الان انتقال چندمی؟ میخام ببینم لنفو برای باردار شدن چقدر تاثیر داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

خدا را هزاران مرتبه شکر 

خیلی خیلی مبارکت باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
۱۳ زوده بمون دیگه روز ۱۵ برو ازمایش بده انشالله که مثبته

سلام عزیزم من امروز روز دهم انتقال هستم بی بی بزنم نشون میده؟

س تا جنین سه روزه برام انتقال دادن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مرسی گلم ممنونم از دعای خیرت🌹 ان شالله مثبت میشی و برات می مونن عزیزم اگه میتونی پیش یه متخصص ایم ...

عزیزم من پیش دو تا دکتر ایمونولوژ رفتم

هر دو گفتن لازم نیست

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

خدایا شکرت انشالله ثمین هم به زودی مامان بشه واقعا خوشحالم برات عزیزم خدا برات حفظش کنه انشالله❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قبل از انتقال چندمت لنفو انجام دادی؟ الان انتقال چندمی؟ میخام ببینم لنفو برای باردار شدن چقدر تاثیر ...

من اولین انتقالمه

یبار لنفو شدم ک دکتر گفت تا شش ماه اثرش می مونه و سعی کن طبیعی اقدام کنی ک باردار نشدم توی اون بازه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام دوستان  من برای بار سوم انتقال جنين داشتم برام 4 تا جنين رو در دو مرحله 21 و 23 تیر انتق ...

عزیزم نمی خوام ناراحتت کنم

فدات شم امیدت ب خدا باشه

اما زیاد هم دل خوش نکن

خداروشکر

خیلی برات خوشالم و حسابی برا خودم و بقیه امیدوار شدم

اگه میتونی درمورد داروها و مکمل ها و تغذیه ات با جزییات بهم بگو

چقدر شرایطت خوب بوده که هر بار مثبت میشدی. 

من اولین انتقالمه یبار لنفو شدم ک دکتر گفت تا شش ماه اثرش می مونه و سعی کن طبیعی اقدام کنی ک باردار ...

بسلامتی عزیزم خوش خبر باشی👶👶❤

2810