2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043500 بازدید | 684320 پست
دستور تزریق رو ندارم ولی همین بود من ندیدم چجوری درست کردن ولی همون۲۰۰ سی سی سرم عادی و ۱۰۰سی سی ای ...

آهان ۱۰۰ سی سی از سرم اینترا و ۲۰۰ تا هم سرم معمولی

ممنونم عزیزم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما چیکار کردی دکترتون کی بود؟ چند روز بعد از زدن لوپرومر پریود شدید ؟  دوفاستونم ...

سلام دکترم انصاری پور منم ابن سینا میرم 

18 سیکلم رفتم پیشش بهم دوفاستون داد و لوپرومر رو گفت روز 21 سیکل بزنم 

دقیقا به منم دوفاستون داد من 18 تیر اخرین دوفاستونم رو که قطع کردم باید 22 یا 23 میشدم ولی به خاطر استرسی که داشتم دیروز شدم 

اما به خاطر شرایط همسرم و خانواده ام میندازم ماه بعد میرم واسه انتقال 

ولی من از وقتی قطع کردم حالم خیلی بهتره

خوبه خداروشکر،،راستی تو لکه بینیت قطع شد؟؟

من امروز باز لک دیدم خیلی ناراحتم یعنی واسه هماتومه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خب هنوز زوده اگه گفته استفاده کن بستگی به شرایط خودت داره مثلا خیلیا زود امپول پروژسترونشون قطع کردن ...

اره عزیزم بهش میگم،،ممنون که جواب دادی،،فقط اینکه هپارین باعث لکه بینی میشه؟؟اخه من یه هشت روزی بیشتره خونریزیم قطع شده ولی امروز بازم لک دیدم اونم مثله اب بود ولی تیکهای ریز قهوه ای داخلش بود🥺🥺

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اینقد گریه کردم سرم داره میترکه،خانما بار دوم کی باید بریم انتقال؟؟فقط ۲تا جنین فریز شده داریم,قبلش ...

ب دکترت بگو ازمایشا ی ایمنی انعقادی برات بنویسه قبل انتقال 

ب دکترت بگو ازمایشا ی ایمنی انعقادی برات بنویسه قبل انتقال 

باشه حتما بهش میگم بنویسه،هیسترو هم میگم انجام بده چسب جنین وخراش آندومتر میگم انجام بده برام 

انشالله بحق آبرو فاطمه زهرا همه منتظرا دامنشون سبز بشه 

نه هنوز لیلا جون، ۴ بار منفی شدم، دو روزه هیسترو انجام دادم، تو سیکل انتقالم، 

ببخشید عزیزم هیسترو که شدین چقد بعد رفتین خونه. منم یک شنبه قرار برم. فقط گف از 12 شب چیزی نخور و ی قرص زیرزبانی داد که 6 صبح استفاده کنم و 8 اونجا باشم ولی از بقیه روندش اطلاعی ندارم میشه ی کوچولو توضیح بدین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دکترم انصاری پور منم ابن سینا میرم  18 سیکلم رفتم پیشش بهم دوفاستون داد و لوپرومر رو گفت ...

چقد دیر پریود شدید من فک میکنم از دوفاستون باشه چون یه سری هم من دوفاستون خوردم همینجوری شدم 

عزیزم ان شاءالله خیره اشکالی نداره هر طور خودت صلاح میدونی 

سلام بچه ها دیروز صبح دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن.یک ساعت نشد مرخصم کردن.و یکم نشستم تا همسرم داروهامو گرفتو برگشتیم کرج تو راهم خیلی بالا پایین شدم بخاطر چاله چلوهای جاده.و تو خونه هم استراحت مطلق نیستم.راه میرم.و اینکه توالت هم میرم برای شستن خودم خم میشم.وچندین بارم خندیدم که شکمم تکون میخورد.با این ها ممکنه بیوفتن؟

2810