2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043495 بازدید | 684320 پست
مرسی عزیزم خدا خودش کمکم کنه😔

عزیزم ان شاءالله به خواسته ات برسی  همین که دختر دسته گل داری هزاران بار سجده شکر کن...چیه این پسر که به خاطرش به هر دری باید زد ...کلا فرق نداره چه دختر چه پسر ...کاش یه روزی بشه به جنسیت کاملا بی تفاوت باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز روز ۱۴انتقالمه بتام۷۸۰۰بود. نگرانم زیاد بالا نیست  نکنه پوچه

چقدر عالی مبارک باشه

عدد بتا به تعداد جنین هم مربوط میشه

شاید دو یا سه تا جنینت لانه گزینی کردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مبارک باشه عزیزم,دوقلو باردار شدی،خدا برات حفظشون کنه،بار اوله انتقال دادی؟چکارایی انجام دادی که مثبت شد؟؟؟

نازنین جان سلام . خوبی عزیزم . واقعا ناراحت شدم . خدا بیامرزه داداشتو .خدا عزیزاتو برات حفظ کنه  ...

سلام عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم 😔خدا رفتگانتونو بیامرزه و بهتون سلامتی بده 

منم شبا به زور میخوابم ونصفه شبا که بیدارمیشم به بچه شیربدم خوابم میپره وتاصبح فکر وخیال میکنم ...یه ...

الهی بمیرم عزیزمی خدا بهت آرامش بده انشالله. روحش شاد باشه. طرف فرار کرده یا گرفتنش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر  برا منم دعا کن عزیزم مثبتشه

انشاالله مثبت مبشی گلم🙏🙏

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

سلام عزیزم مبارکت باشه دوست من ۱۱۰۰۰ بوددوقلو باردار بود ان شا الله برا شما هم حتما دوقلویه😍

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
2810