2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043709 بازدید | 684336 پست
آخههه چطور جرات میکنی داروهاتو خودت کم و زیاد کنی دخترررر  نکن هرطوری دکترت گفته انجام بده به ...

اخه من کلا دیر فهمیدم بارداریمو .شنبه هم تازه دکتر رفتم قلبش میزد خداروشکر.گفتم تاحالا بدون پردنیزلون گذشته باقیشم انشالله میگذره ولی باز یدونشو خوردم😶.ضمن اینکه دکتر قبلا گفته بود سیستم ایمنیت مشکل نداره فقط باید اسپرین بخوریتوبارداریت که اونم قطعش کرد گفت انوکسا بزن چون لکه بینی داری.ولی چشم میخورم دوتاشو

عزیزم این خیلی تخصصیه...من چیزی سر در نیاوردم ....در مورد جهشهای ژنیه....متخصص ژنتیک باید ببینه  ...

عزیزم میتونی زینبی بابا رو تک کنی تابیاد ببینه واقعا استرس گرفتم دکترم هم در دسترس نیست ببرم بهش نشون بدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونی زینبی بابا رو تک کنی تابیاد ببینه واقعا استرس گرفتم دکترم هم در دسترس نیست ببرم بهش نشو ...

هر کاری میکنم تک نمیشه...استرس نداشته باش تمام مشکلات قابل حلن...اگه بقیه میتونن تکش کنن

بچه ها من امروز زفتم سونو بهم گفتن جنینم هشت هفته یه روز شه در صورتی که باید هشت هفته وپنج روز باشه به نظرتون عادیه کسی تو بارداریش اینجوری بوده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
هر کاری میکنم تک نمیشه...استرس نداشته باش تمام مشکلات قابل حلن...اگه بقیه میتونن تکش کنن

عزیزم آزمایشه مربوط به انقاد خون وسقط مکرره .دعا کن که چیزی نباشه.ممنون ازجوابدهیت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آخههه چطور جرات میکنی داروهاتو خودت کم و زیاد کنی دخترررر  نکن هرطوری دکترت گفته انجام بده به ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم میگم شما الان که بارداری شکمت سرده یا داغه؟؟؟

واسه من سرده 😔درد سینه هامم دوسه روزه خیلییی کمتر شده ازاسترس دارم میمیرم یعنی خدایی نکرده بلایی سر نی نیام اومده،،امروز میخاستم برم ازمایشات بارداری رو انجام بدم نرفتم گفتم قبلش برم سونو بشم خیالم راحت بشه بعدبرم ازمایش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دکترم نوشت نیازی به ازمایش مجدد نداری و مبارکت باشه 

ای جانم عزیزم خیلی مبارکت باشه ایشالله بسلامتی 🤩🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اخه من کلا دیر فهمیدم بارداریمو .شنبه هم تازه دکتر رفتم قلبش میزد خداروشکر.گفتم تاحالا بدون پردنیزلو ...

الهی انشالله قلبش هزار سال بزنه خب خداروشکر که سیستم ایمنیت مشکلی نداره ولی حتما رعایت کن 😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم یه سوال داشتم میگم شما الان که بارداری شکمت سرده یا داغه؟؟؟ واسه من سرده 😔درد سینه هامم ...

سلام عزیزم من کلا دست و پاهام سرده شکمم گرم نیست میگن این علایم پسره البته اینا علمی نیست.به علایمت تو این ماهها اصلا توجه نکن من خودم تهوع شدید داشتم یه روز خوب خوب میشدم زنگ میزدم برم دکتر از استرس درد سینه ام تازه یکی دو هفته س که شروع شده علایم ثابت نیستن میرن و میان دو روز خوبی دوباره شروع میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم یه سوال داشتم میگم شما الان که بارداری شکمت سرده یا داغه؟؟؟ واسه من سرده 😔درد سینه هامم ...

عزیزم واسه من گاهی اوقات یه قسمت شکمم سرد سرد بود انگار یه تیکه یخ گذاشتی روش .همین الانم بعضی وقتا اینطوری میشه .نگران نباش .ولی همیشه سعی کن شکمت رو بپوشونی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام دوستان. من یه سوال ازتون دارم. من تو یه کامنت دیدم نوشتن شب قبل از انتقال رابطه زناشویی  داشته باشید تو مثبت شدن مؤثره. شماها تاحالا چنین چیزی اصلا شنیدین؟ بخصوص از جایی معتبر تاحالا شنیدین

سلام تبسم جان پی ار پی چیه من نمیدونم  موسی پور انتقال میده برات? به امید خدا این ماه مامان م ...

سلام عزیزم پی ارپی خون وریدی ازم گرفتن بعد نیم ساعت ب رحمم تزریق کردن 

اره عزیزم افتادم ب موسی پور هم پانکچرمو و اون کرده بود هم انتقالم ممنونم محتاج دعای همتون هستم 

2810