2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
خیلی ممنون عزیزم. من خییییییییییلی درد داشتم بعد عمل. خودشونم خیلی تعجب کردن گفتن هیچ کاری انجام نشد ...

سلام عزیزم شما چ عملی داشتین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عع همون خانومه است اسمشون یادم رفته بود اخه جنینش گرید بی بود گفتم ببینم نتیجه اش چی شد خوب خداروشکر ...

آره مثبت شد خدا رو شکر. فکر کردم پریود شدی رفتی. منم پریود شدم رفتم بهم دوتا امپول دکاپپتیل داد که بزنم گفت پریود شدم برم واسه انتقال احتمالا می افته مهر و آبان

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه. پس همو دیدین منم خیلی دوس دارم ببینمتون😍😍😍😍

اره جات خالی   هر چند که حیف شد همونشناختیم. دو سه جمله بیشتر حرف نزدیم. از وقتی تبسم جون اومد داروها اثر گذاشت و  من همش خواب بودم.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم شما چ عملی داشتین

سلام عزیزم. هیستروسکوپی داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما من ب امید خدا چهارشنبه انتقال دارم دوتاجنین ۳ روزه برام دعا کنین امروز پی ار پی شدم ضخامت ...

الهیکه مثبت بشی عزیزم،پی ارپیم میگن خونرسانی ب رحموزیادمیکنه،دردنداشت نه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ان شاالله دل همه رو شاد کنه🤲🏻

عزيزم ميشه بگين چه كارهايي كردين كه فكر ميكنين تو نتيجه تاثير داشته؟

من ماه ديگه انتقال دارم دكتر تو مطب واسم خراش رحم انجام ميده خودم روغن سياهدانه هرشب ماساژ ميدم بادكش گرم روز در ميون انجام ميدم و با كيسه ابگرم قبلش گرم ميكنم

فكر ميكنين چه كارهاي ديگه اي انجام بدم

2810