2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

این قشنگترین پیامی بود که منتظرش بودم

پیامای چند روز پیشت رو که میخوندم زبونم بند شده بود

از شدت ناراحتی نمیدونستم چی بگم

خداروشکر👶👶خیلی انگیزه گرفتم 🥳🥳🥳🥳

مبارک باشه وای باورم نمیشه😍😍مامانو سوفی مامان شده💋💋💋❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، مرسی دعا کن درست بتا بره بالا ، بمونه برام عزیزم یادته که ۴ بار پانکچر انجام دادم اونجا ...

عزیزم خیلی خوشحالم که بتات بالا رفته .از ته دلم امیدوارم که روند افزایش بتا همچنان ادامه داشته باشه و نی نی نازت رو ۸ ماه دیگه بغل بگیری 😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خانما کسی تو رویان اندازه گیری رحم انجام داده خیلی چیزایه وحشتناکی  تونت نوشته !قبلا عکس رنگی د ...

من رویان میرم بله من انجام دادم قبلش بهم شیاف داد گذاشتم گفت گذاشتی خبر بده بعدش صدات میزنیم دردش از معاینه بیشتره چون یه لوله باریک که روش مثل خط کش اندازه نوشته رو داخل رحم میبره تا وقتی به انتها نرسه هی فشار میده که ببینه عمقش چقده برا من که سخت بود تا انجامش داد فقط داد میزدم وقتی تموم شد هی میکفتن دکترا از تخت نیا پایین نکنه حالت بد بشه و سرت گیج بره برا من که اینطوری بود حالا بدن با بدن فرق داره انشاالله برا شما راحت باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم جنینهام 4 روزه بودن الان روز12 انتقالمه اما بمن گفتن اصلا بیبیرچک نزنین

ان شالله که مثبته عزیزم .خب اگه استرس می گیری نزن عزیزم .من از بس بی بی منفی دیده بودم پوستم کلفت شده بود و در اوج ناباوری اولین بی بی مثبت زندگیم رو دیدم 😍😍ان شالله قسمت همه منتظرا به حول و قوه الهی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اره حتما بخورید شاید لطف خدا شامل حالت شد و طبیعی باردار شدی،یخ رو خیلی تاکید میکرد اما میگفت بیشتر ...

انشاالله خدا از دهنت بشنوه . ممنون عزیزم ❤️🌹

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

سلام بچه ها

اینجا کیا پچ استرادیول استفاده کردن؟

@1400parisan    

پریسان جون میشه یه لحظه بیای؟

برنجک جون شما حافظه ت خوبه یادته کیا پچ استفاده کرده بودن؟

@berenjak    

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها من الان رفتم دکتر سونوکرد،در اصل هفته دیگه باید میرفتم ولی استرس داشتم الان رفتم، سونو کرد صدلی قلبشو شنیدم، ولی قلبش با تاخیر میزد یعنی انگار یکم میزنه یکم نمیزنه،گفت احتمال داره تازه تشکیل شده باشه اینجوره، شش هفته چهار روزم بود، شما تاحالا همچین چیزی شنیدین؟ بوده که بعد خوب شه؟ گفت دوهفته دیگه بیا باز

2810