2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما خبرشو بده عزیزم

چشم حتما

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

واای خدایا شکرت چه خبر خوبی عزیزم واقعا خوشحال شدم برات دیشب خیلی ب فکرت بودم عزیزم ان شاءالله که روند بتات عالی باشه عزیزم 😍

بار اول انتقالمه اهواز انتقال دادم دکتر فریده مرمضی  قبل از انتقال شکممو با سیاه دانه ماساژ دا ...

چندم انتقال دادی؟ من ۲۲ تیر

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه ها میخواستم بدونم خانومایی که انتقالشون مثبت شده چه روزی بی بی چک امتحان کردن ؟؟من امروز روز نهم انتقال جنین سه روزه ام...اگه بی بی بذارم جواب میده؟؟اگه منفی بشه یعنی دیگه منفیه؟

بچه ها میخواستم بدونم خانومایی که انتقالشون مثبت شده چه روزی بی بی چک امتحان کردن ؟؟من امروز روز نهم ...

عزیزم من جنینام بلاست بودن روز ۱۲ بی بی زدم.به نظرم شما  هم صبر کن همون ۱۲ اینا بزار

بچه ها میخواستم بدونم خانومایی که انتقالشون مثبت شده چه روزی بی بی چک امتحان کردن ؟؟من امروز روز نهم ...

زوده هنوز ،،بذار سیزدهم بی بی بزن ایشالله که مثبته

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم ببخشی شما گفتی اینوفولیک مصرف کردین میشه بگی قرص یا ساشه استفاده کردی؟!من میخوام این ۳ماه که ق ...

اینوفولیک ساشه هستش رو جعبه نوشته روزی 2 تا ساشه با معده خالی اما من فقط 1 ماهشو روزی 2 تا خوردم بعدش روزی یکی صبح نیم ساعت قبل صبحانه خوردم، کیوتن و امگا3، یه مولتی ویتامین مثه پرگناکر کانسپشن یاماکاویت هم حتمابگیر، فقط اینوفولیک برای پانکچر خوبه اگه جنین داری بقیه رو مصرف کن عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا یخ تاثیر داره؟ من شنیده بودم میخواستم انجام بدم اما ترسیدم گفتم باز بدتر نشه‌.‌ممنون عزیزم لطف ...

اره حتما بخورید شاید لطف خدا شامل حالت شد و طبیعی باردار شدی،یخ رو خیلی تاکید میکرد اما میگفت بیشتر از یه ربع نشه حتما هم داخل حوله بپیچید که سرمای بیش از اندازه نداشته باشه

ایشالله که جواب بگیری عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

تبریک میگم عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم

الهی به سلامتی به دنیا بیاری دردونتو

روز ۱۱ بی بی من مثبت شد جنین های منم سه روزه بودن 😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستان کسایی که خراش آندومتر انجام دادن روز انتقال خراش انجام دادین؟؟یا قبل از انتقال وتو دوره پریود ...

روز دوم پریودی تو مطب و ۱۴ همون  سیکلم انتقال دادم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
2810