2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
چطور نامه بگیرم من‌کرج .دوساعت راه هست تا رویان.و فردا هم انتقال دارم.🤔

عزیزم سلام . محدودیتی بین کرج و تهران اصلا وجود نداره با خیال راحت برو . امروز چند بار تو اخبار گفت

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها. من رفتم دکتر از شانسم دکتر زود اومده بود و تا من برسم رفته بود     اولش ناراح ...

خداروشکر عزیزم..انشالله همه چی برات ب خوبی پیش بره و ب زودی زووددد خبر مامان شدنت رو بدی😍😍🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه واقعا؟ امروز برا منم نوشت. اگه پیدا کردی از جایی خبر بده بمنم گلم

من که پیدا نکردم بیست تا فقط خود جهاد داشت 

امروز زنگ.زدم بهشون گفتن خودمون داریم اگرم پیدا نکردی ویتامین ای بخور

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خداروشکر عزیزم انشاالله خبر مادرشدنت

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خدا رو شکر انشالله که همنجوری که میخوای برات همه چی جفت و جور بشه به سلامتی

ممنونم عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها. من رفتم دکتر از شانسم دکتر زود اومده بود و تا من برسم رفته بود     اولش ناراح ...

سلام عزیزم اره عبدالهی زود میاد ومیره انشاالله که همه چی به خوشی پیش بربرهزینشو پرسیدی عزیزم همون هیسترو وخراش من که بار اولمه به نظرتون منم بگم یا لازم.نیس

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
یعنی ویزیت و سونو نشدی  خوب پس هیستروت افتاده ب دانایی

با دکتر نه. ولی خانم مددی هم سونو کرد هم داروهارو نوشت. خیییلی ماهه خانم مددی. البته برا اتاق عمله کمتر من تو اتاق مامایی دیدمش

سلام دوستان،انتقال دارم روز ۱۲ هستم ،دکترم میگه ضخامت اندومترم کمه،گفته اگه کم باشه کنسل میشه،چیکار ...

عزیزم من روز ۱۴ ام سیکلم ضخامت اندومترم شیش ونیم بود بعد دکتر دوز استرادیولم رو زیاد کرد و بهم امپول استرادیول داد بعدش روزی یه بشقاب لوبیا سبز پخته میخوردم و هر روز پیاده روی میکردم تا اینکه روز انتقال دکتر گفت عالی شد وبه بالای ۸ رسیده شماهم امتحان کن انشالله نتیجه میگیری ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزيزم خداروهزار مرتبه شكر انشالله همه چي عالي برات پيش بره❤️❤️

قربووونت برم ان شاالله با دعاهای شما

خداروشکر عزیزم..انشالله همه چی برات ب خوبی پیش بره و ب زودی زووددد خبر مامان شدنت رو بدی😍😍🤗🤗

قربوونت برم عزیزم. ان شاالله شمام همین طور

من که پیدا نکردم بیست تا فقط خود جهاد داشت  امروز زنگ.زدم بهشون گفتن خودمون داریم اگرم پیدا نک ...

اهان شکر خدا پس. من بیرون اومدنی داروخونه جهاد بسته بود. برا همین موند برا فردا

سلام عزیزم اره عبدالهی زود میاد ومیره انشاالله که همه چی به خوشی پیش بربرهزینشو پرسیدی عزیزم همون هی ...

قربووونت برم. نه  عبداللهی شیفت صبح بود فک کنم. من مجبور بوم بعد ازظهر برم. با خودم گفتم چشمم به جمال دکتر امینی هم روشن میشه بالاخره  ولی تا من رسیدم گفتن چند دقیقه پیش رفت از شانس من زود اومده بود و چون خلوت بود زود رفته بود

سلام عزیزم اره عبدالهی زود میاد ومیره انشاالله که همه چی به خوشی پیش بربرهزینشو پرسیدی عزیزم همون هی ...

اهان هزینشم پرسیدم گف حدودا 1/5- 2 تومن. 

نمیدونم والا برا بار اول انجام میدن یا نه و اصلا درسته اینکار یا نه. میخوای رفتنی مشورت کن با ماما یا دکتر

2810