2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043760 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم، من ۲۲سالمه و بنا بگفته دکتر تیروئد دارم و تنبلی تخمدان اماشدید نیست، سه سال منتظرم.. اگر ...

عزیزم سن پایین خیلی شانس بزرگیه تو این کار. همش دست خداست ان شالله بزودی با خبر بارداری بیای. شرایط رحم و جنین در میزان موفقیت مهمه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اتفاقا خیلی ها باآخرین جنینشون مثبت شدن. انشالله قسمتت بشه. هر وقت حوصله کردی بهم بگو چه داروها ...

حتما نگاه می کنم ممنون

ان شالله بزودی تمام دوستان با خبر بارداری بیان 😍

خدایا شکرت

سلام بچه ها. من رفتم دکتر از شانسم دکتر زود اومده بود و تا من برسم رفته بود   اولش ناراحت شدم ولی بعد دیدم واقعا درسته که الخیر فی ما وقع. مامایی که اونجا بود باهاش همه حرفامو زدم هیسترو رو گفتم گف خودت بخوای مینویسم برات. حالا یک شنبه ان شاالله قرار شد برم هیستروسکوپی و خراش. انتقال با بیهوشی رو پرسیدم هیشکی انجام نمیده از دکترا گف چرا انجام میدن گفتم اخه من قبلا هر چی گفتم قبول نکرد دکتر. گف تو کاریت نباشه اینا به ما مربوطه من برات مینویسم که با بیهوشی باشه. شکر خدا همه چی خوب پیش رفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها. من رفتم دکتر از شانسم دکتر زود اومده بود و تا من برسم رفته بود     اولش ناراح ...

خداروشکر عزیزم

انشاالله خبر مادرشدنت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها. من رفتم دکتر از شانسم دکتر زود اومده بود و تا من برسم رفته بود     اولش ناراح ...

سلام عزیزم خدا رو شکر انشالله که همنجوری که میخوای برات همه چی جفت و جور بشه به سلامتی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

فقط ی چیزی سونو کرد من روز 3 پریودم هستم.  گف ببین روز 3  سه تا فولیکول داری سایز 8   گف اینا تخمک گذاری کنن میزنه اندومترتو خراب می کنه ی دوره ال دی گف بخورم و ماه بعد اولین روز لک بینی برم شروع کنن دروهارو تا فولیکولا شروع نکردن.

بچه ها کسی میدونه چرا اینجوریه برا من؟ اخه خییییلی زوده تازه روز 3 فولیکول 8. من پانکچر شدنی هم اینجوری شد دیگه. روز 8 ، 7 تا داشتم که چند تاش 17-18 اینا بودن چندتام 10-13

چرا اینقد زود رشد شون شروع میشه؟

اهان گفت ی کیست سایز 20 هم دارم. خیلی گنده اس؟من تا حالا غیر ی بار بعد منفی شدن کیست نداشتم

@زینبی_بابا  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم، آره فرقی ندارن منم شیاف انتخاب کردم😁😁😁😁 والا گفتم چرا الکی آبکش بشم آمپول فقط مواقع ...

ببخشید عزیزم من انتقال قبلی شیاف داشتم منفی شدم به نظرتون این بار عوض کنم؟ منظ.رم اینه که ممکنه اینم تاثیر داشته باشه؟

نه عزیزم طول نمیکشه تعدادمون زیاد بود ولی خیلی سریع و به موقع همه رو انتقال دادن.  البته من ۸ ...

اره منم چند روز قبل کارای مالی رو انجام دادم.خب خوبه خداروشکر.راستی گرما خطر داره برا جنین؟چون تو راه خیلی عرق میکنم هوا هم خیلی گرمه

پس هنوز خیلی زیاد نیست اگه تازه شروع کردی چند روز بعد بهتر میشی. آب فراوان و پیاده روی تو برنامت حتم ...

اب فراوان رو بخاطر ضخامت اندومتر میگید؟

و اینکه پیاده روی رحم رو گرم میکنه؟

😉

عزيزم خداروهزار مرتبه شكر انشالله همه چي عالي برات پيش بره❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
فریتل سی ام پیدا نکردم از تبریز چن جا رفتم نبود دارو چرا کم یاب شده ده تا کم دارم زنگ زدم مرکز گفتن ...

عه واقعا؟ امروز برا منم نوشت. اگه پیدا کردی از جایی خبر بده بمنم گلم

سلام دوستان خداروشکر جواب آز مثبت شدولی عددش پایینه ۹۶

به به مباااارکه. خیلیم خوبه. ان شاالله به سلامتی تا اخر

2810