2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
هفته چند رفتيد سونو NT؟  سلفري اگه هفته ي ٩ اين حدودا رفته باشيد معلوم نميشه اما هفته ١٢ ...

11 هفته 4 روز رفتم که نتونست ببینه جنسیت و متاسفانه

مرسی فردا میرم بیرون سونو ببینم چی میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیز دلم نمیدونم  خب یه سونو بیرون برو آزادبخش خوبه

مرسی عزیزم

ان تی رو پیش آزادبخش رفتم که اصلا راضی نبودم خیلی بداخلاق بود خیلی با مریض بد حرف میزد حتی سر نفر قبل من چنان دادی زد که من با کلی استرس رو تخت خوابیدم بعد داشتم نگاش میکردم میگفت بهم نگاه نکن دیوارو نگاه کن از چند نفر پرسیدم گفتن به همه میگه اینو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ان تی رو پیش آزادبخش رفتم که اصلا راضی نبودم خیلی بداخلاق بود خیلی با مریض بد حرف میزد ح ...

😂😂😂😂وای چقدد خندیدم😆😆😆😆عجب دکتری!!!نگاه دیوار کن😅نوبرن ب خدااا این دکترهاا

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
درش روی یکی از قرصاست (قرص cm). که ضربه بزنی روش کنده میشه چون حالت چرخشی داره تا وقتی یه قرص رو نخ ...

مرسی عزیزم😂😂داستانی شده ها

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما الان تو مام جنین داری ولی تحت نظر دکتر دیگه ای هستی اگه انشاالله آندومتر رشد کنه جنینهات ر ...

نه عزیزم از آندومترم قراره این دکترم مرحله به مرحله عکس بگیره از رو سونو و ضخامت رو اعلام کنه بفرستیم برا دکتر تهران اوکی شد

میرم تهران همونجا انتقال میدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم ان تی رو پیش آزادبخش رفتم که اصلا راضی نبودم خیلی بداخلاق بود خیلی با مریض بد حرف میزد ح ...

بسم الله🙃🙃

وای پس هر جا که خودت میدونی برو فقط پیش آزادبخش نرو🤣🤣

استرادیول که اره کمیاب شده . پریود نمیشم باید واسه پریود شدن استروژن و پروژسترون رو با هم بخورم تا پ ...

ای بابا کدوم شهری؟

حالا عکسش گرفتم که بفرسته نمیشه نفرستاد اینجا حالا باز سعیم بکن شاید فرستاد بچه ها ببین چه آزمایشیه

سلام عزیزم خوبی ؟ دکتر رحمانی تو مطب سونو می کنند یا برای سونو می فرستن بیرون؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810