2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043858 بازدید | 684348 پست
سلامت باشی عزیزم چرا؟علتشو میدونی؟اگه یه کسی ضخامتش پایین باشه چی؟

کاش از دکترت بپرسی چون منم فرش بودم اما استرادیول داد، اصلا یه برگه چاپی آماده بود داروهای انتقال فرش که توش استرادیول هم نوشته شده بود یعنی به همه میدادن اینو، البته نظر دکترا متفاوته

💚💖
@زینبی_بابا   سلام زینبی جون خوبی گل پسرت خوبه  ی سوال داشتم ازتون پسرم سه ماه و ۲۱روزش ...

سلام عزیزم خوبی؟ نه نترس گلم اگر متخصص اطفال داده نگران نباش 

دارو بچه رو خشک نمیکنه، بیماری آسیب میزنه 

فقط حتما اگر بهتر نشد یا کاهش وزن داشت برو بیمارستان مفید یا علی اصغر من شدیدا به کرونا شک دارم و اینکه نمی‌فهمم چرا ازیترو نوشته برای گلپسرت، مگه سرفه خلطی داشته؟ 🤔🤔🤔 واسه همین مراجعه به یکی از مراکز معتبری که گفتم توصیه میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام گلم خوبی ؟ شما اطلاع داری کدوم آزمایشگاه های تهران آزمایش هموسیستی ...

نيلو فکر کنم انجام بده گلم و اورژانسی مهر دکتر لازمه 

فقط نمیدونم کلا پروسه آزمایشش چه قدر طول میکشه تو خود لابراتوار 

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت انشالله شما هم بزودی انتقالتون مثبت بشه. من اینبار روز بیستو یکم سی ...

قربونت برم  استرادیول راحت گیرت اومد منم چند روز دیگه پریود میشم سیکلم شروع میشه نگران استرادیولم که گیرم نیاد

سلام خانما من امروز سونو شدم روز ۱۰ پری هستم و تو سیکل انتقالم ضخامت رحم گفت ک ۶/۵ هستش گفت کمه انتق ...

نه از بچه ها بودن بیستم ب بعد و مثبتم شدن. راستی نمیدونین سه شنبه بعدازظهر کدوم دکتر جهاده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کاش از دکترت بپرسی چون منم فرش بودم اما استرادیول داد، اصلا یه برگه چاپی آماده بود داروهای انتقال فر ...

زنگ زدم ابن سینا پرسیدم گفت برا شما لازم نبوده وگرنه میدادن دلیلشو نگفت

دیکه توکل بخدا هر چی شد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بچه ها قضیه سرم چیه که برای انتقال میزنن اخه منم یه سقط داشتم یبار دیگه هم بتا تایه حدی بالا رفت بعد ...

اره عزیزم برای ایمنیه جون سقط دلشتی حتما ازمایش ایمنی بده 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام به همگی

من هفته 9بارداریم دکتر نوشته پاپ اسمیر باید انجام بدم هنوز یکسال نشده که تست دادم بنظر خودم که کار عاقلانه ای نیست خیلیم استرس دارم کسی بوده که توی بارداری تست پاپ اسمیر داده باشه؟

خانم ها کسی  دکتر شجاعیان در اصفهان را نمیشناخت؟ چکار کنم به نظرتون ؟ این دکتر احمدی و کلانتر ...

بله عزیزم آقای احمدی و کلانتر توی مرکز مشتاق هستن

کارشون هم عالیه

راجع ب تفاوت قیمت اطلاع ندارم گلم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام به همگی من هفته 9بارداریم دکتر نوشته پاپ اسمیر باید انجام بدم هنوز یکسال نشده که تست دادم بنظر ...

مطمئنی گفته پاپ اسمیربده؟ والا من نشنیدم توبارداری کسی اینوداده باشه؟ چطوری میخواداسپکلوم واردکنه؟ نمیدونم؟؟  

اره عزیزم برای ایمنیه جون سقط دلشتی حتما ازمایش ایمنی بده 

ممنون عزیزم دکتر یه آزمایشایی نوشته ولی دقیق نمیدونم آزمایش ایمنی یا چیز دیگه گفت برای سقط نوشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نيلو فکر کنم انجام بده گلم و اورژانسی مهر دکتر لازمه  فقط نمیدونم کلا پروسه آزمایشش چه قدر طول ...

مرسی گلم زنگ میزنم میپرسم و یک سوال دیگه

تاثیر آمپول ب ۱۲ و قرص ب ۱ تا چه مدت داخل بدن میمونه ؟

دکتر ۳ تا آمپول ب۱۲ و ده تا قرص ب۱ دوز ۳۰۰ به همراه بکمپلکس برام نوشت .آمپول ها و قرص ب ۱ دیروز تموم شدن .امروز زنگ زدم مرکز که کی آزمایش بدم گفتن که حداقل ۴ هفته باید از مصرف بکمپلکس بگذره.تازه دو هفته گذشته 

به نظرت خودم سه تا آمپول بزنم تا اون موقع یا نیازی نیست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810