2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
ممنونم عزیزم ان شا الله شماهم بزودی زود مامان بشین😘😘

مرسی گلم .انشالله همه منتظرا مامان بشن 😘😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم چرا ضخامت من انقد بالاست. اکثر دوستان پایینه من روز ده ضخامتم 10 بود. میتونه اینم عامل منفی ...

برای منم روز ۹ ضخامتم ۱۰ بود روز ۱۶ انتقال داد خیالت راحت ضخامت تا۱۲اوکیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من هفته 9بارداریم دکتر نوشته پاپ اسمیر باید انجام بدم هنوز یکسال نشده که تست دادم بنظر ...

چجوری میخواد تست بگیره؟

چرا اصلا دلیلشو نگفت غیرمنطقی کارش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها یه سوال کسی بوده که سلفری داده باشه و جنسیت بچه متفاوت با چیزی باشه که تو سلفری نوشته؟  ...

اره بابا دقیقه سلفری چی زده جنسیت؟

سلام خانما من امروز سونو شدم روز ۱۰ پری هستم و تو سیکل انتقالم ضخامت رحم گفت ک ۶/۵ هستش گفت کمه انتق ...

واسه من ميوفته ٢٣پريود هفته ي بعد🤭منم ميگم خداكنه دير نباشه تازه به من فقط شياف پروژسترون داد گفت امپول از روز انتقال

سلام بچه ها من امروز جواب آزمایشمو گرفتم فاکتور cd19بالاست واسه چیه این فاکتور @زینبی_بابا   ...

ایمنی

قربونت عزیزم حتما ایمنی جزش هست

حالا عکسش گرفتم که بفرسته نمیشه نفرستاد اینجا حالا باز سعیم بکن شاید فرستاد بچه ها ببین چه آزمایشیه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه این آزمایشا چه آزمایشایی هستن دکتر برای سقطم نوشته تازه دادم هنوز جوابش نیومده.شما میدونید ایمنی هم نوشته یانه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم شمام با دکتر انصاری پور انتقال داری؟انشالله گل پسری بچسپه به دله مامانش سیکلت بلند بوده؟ح ...

سلام عزیزم اره انصاری پوره ممنون ان شاءالله❤

نمی دونم سیکل بلنده ب حساب میام یا نه ماه پیش رفتم دوفاستون داد بهم گفت 15پریودیت شروع کن یه امپولم داده ب اسم لوپرومر که روز 21پریودیم باید بزنم نمی دونم برای چی هست اصلا 

چشم حتما دعا کن برام 

شش و نیم خوبه انشالله تو سیکل جدید بالاترم میره پیاده روی میری؟مایعات زیاد بخور لوبیا سبزو آناناس ...

استرادیول که اره کمیاب شده . پریود نمیشم باید واسه پریود شدن استروژن و پروژسترون رو با هم بخورم تا پریود شم . تو شهر ما استرادیول که هیچ پروژسترون هم پیدا نمیشه

شش و نیم خوبه انشالله تو سیکل جدید بالاترم میره پیاده روی میری؟مایعات زیاد بخور لوبیا سبزو آناناس ...

عزیزم شما الان تو مام جنین داری ولی تحت نظر دکتر دیگه ای هستی اگه انشاالله آندومتر رشد کنه جنینهات رو از مرکز مام میاری پیش این دکتر جدیده؟

اره بابا دقیقه سلفری چی زده جنسیت؟

خودم نمیدونم خواهرم جواب و گرفته عزیزم

واای سپیده جون دیشب هرچی تاپیک راجع به جنسیت تو سلفری سرچ میکردم اونایی میومد که جنسیت و براشون اشتباه زده بودن فردا میرم سونو بیرون ببینم میتونه تشخیص بده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810