2777
2789
عنوان

بیاید عذاب وجدان دارم هستید آیا

276 بازدید | 18 پست

من حذف قندم ۴۰ روزه هیچ قند مصنوعی مصرف نکردم سایز کم کردم

دیشب ۲ تا شیرینی دانمارک خوردم🥲🥲🥲💔💔💔

خیلیییییی اشتباه کردم؟؟؟؟؟نزدیک پریو.دمه خیلیی عصبی بودم،

احساس میکنم تمام رشته هام پنبه شد

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریوددد ادمو از پا درمیاره تف

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
نه بابا ایراد نداره منم تصمیم به رژیم گرفتم ولی اصلا نمیدونم میتونم یا نه ده کیلو اضافه وزن دارم😭ال ...

قندو حذف کنی و شیرینیو انقدددد تاثیرداره که نگم 

بیشتر سایز کم میشه 

پف صورت میخوابه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

نه عزیزمممم واسه همه کسایی که رژیم قند دارن پیش میاد😁اگه میگن نه الکی میگن🤣 عذاب وجدان رو بذار کنار و قوی ادامه بده

تکه‌هایی از یک درونگرا:«ترجیح می‌دم به جای حرف زدن، فکر کنم. خونه مکان مورد علاقمه. تعداد دوستای صمیمیم، انگشت شمارن. توی نوشتن بهتر از حرف زدنم. شبا برخلاف بقیه بیدار می‌مونم، از تاریکی و تنهایی لذت می‌برم. بلدم خوب گوش کنم. آهنگ و پادکست گوش می‌کنم. توی اینترنت باحال‌تر به نظر می‌رسم. آدمایی که زیاد توضیح می‌دن طولی نمی‌کشه که خسته‌م می‌کنن. بیشتر خرید رو آنلاین انجام می‌دم. توی تاکسی ترجیح می‌دم، آهنگ و پادکست گوش کنم. اولین کراشم روی یک شخصیت خیالی بود.»🌱💛
پریوددد ادمو از پا درمیاره تف

نزدیک پریود عصبی میشم شدید 

تاپیک دیروزم هست 

سرکار دعوا کردم زدم وسیله شیکوندم اومدم بیرون 

دیشبم با مامانم بحث کردم افتضاح 

نزدیک پریود باید منو یجا ببندن🥲😂💔

حالا چاقم نیستمااا۵۹ بودم الان ۵۶ شدم🚶🚶🚶🚶🚶قدم۱۵۶

سه کیلو دیگه کم کنی مث من میشی🤗😍

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
2810