2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
عزیزم، نگران نباش به امید خدا زودی خوب میشه واقعا بچه مریض میشه خیلی سخته من‌میخواستم‌ ختنه کنم دید ...

اخه بچم تازه داشت جون میگرفت مریض شد صورتش تو این ی روزه اب شده .من بچم خیلی گریه میکرد گفتم ختنش کنم گریه که میکنه دیگه اینم قاطی گریه هاش بشه ولی ختنش خیلی راحت بود اصلا نترس فوقش ۱۰روز طول میکشه حلقه بیفته و پسر من فقط روزای اخر که حلقش ی ذره بند بود گریه زیاد میکرد دیگه بعدش خوب شد خداروشکر .عین کوه بود رو پشتم خیالم از این بابت که راحت شد 

@زینبی_بابا   سلام زینبی جون خوبی گل پسرت خوبه 

ی سوال داشتم ازتون پسرم سه ماه و ۲۱روزشه سرماخوردگی‌گرفته بردم دکتر بهش ازیترو و استا و شربت باریچ و ی شربت دیگه داد.تب داشت دکتر بهش امپول زد تبش اومد پایین من فراموش کردم بخونم روشو ببینم چ امپولیه حالا میگم نکنه دگزا بوده؟!بعد این خشک کننده بچه رو لاغر میکنه😥یانه؟اخه دوروزه مریضه صورتش حس میکنم لاغر شده دارم از عذاب وجدان میمیرم فک‌میکنم من مریضش کردم اخه شب بردمش حموم صبحش دیگه مریض شد ی چند روزی هم هوا گرم وسرد میشد بارون میزد یا هم خیلی گرم میشد 

ی سوال راجع به غذای کمکی هم داشتم اغلب میگن از پایان ۴ماهگی غذای کمکی شروع کردن به نظرتون درسته یا نه؟!از چ سنی بهتره شروع کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بعد انتقال باید استرادیول دوباره مصرف کرد؟گیر نمیاد اصلا.شما جایی و سراغ دارین داشته باشه؟بعد ...

فک‌کنم بایدمصرف بشه من که تا پایان دوماهگی فک‌کنم مصرف کردم وصندلی جلو ماشین بشین صندلی رو بخابون یکم. از پله هم اشکالی نداره ولی مواظب باش من بعد انتقالم بالافصلع اومدم شهر خودمون که ۵ساعت فاصله داشتم یادش بخیر پارسال این موقع بود که تو سیکل انتقال بودم به لطف خدا مثبت شدم الانم بچم نزدیک ۴ماهشه ان شاالله که دامن شما هم سبز بشه 

عزیز دلم فدات شم من ممنونم از محبتت. الهی که صحیح و سلامت بغلش کنی  

عزيزمي مهربون♥️ ان شاالله🌷 مرسي عزيز دلم از دعات😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بعد از مصرف ژل دوباره ازمایش بدین انشالله مشکلش رفع میشه ۲۰ تا ۳۰گرم ژل رویال رو با یک کیلو عسل طبی ...

باشه ممنون عزیزم . معجونش رو چطور میتونم تهیه کنم ؟ 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
پودر اينوفوليك رو من از دوم سيكل كه ميخواستم پانكچر كنم دكتر بهم داد دو دوره هم همسرم قرص اسپريژن مص ...

باشه ممنون گلم انشاالله میگیرم خدا کنه تاثیر داشته باشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ال آرژنین باید خیلی مصرف کنی من روزی ۶ گرم مصرف میکنم، سعی کن پودرش رو پیدا کنی که راحت تر باشه، وگ ...

ببخشید دوست عزیز ال ارژنین رو باید چندروز قبل انتقال شروع کرد؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
منم اولین انتقالم مثبت شدوتادهشت هفته وسه روز بیشتر نموند با اینکه قلبشم تشکیل شده بود سقط فراموش شد ...

عزیزم الهی خدا نی نی هاتو برات نگه داره و سالم بغلشون کنی

منم این دفعه انتقالم دومرحله ایه دعاکن مثبت شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دارچين عزيزم، خوبي؟ ني ني ها خوبن؟ مرخص شدن ني ني ها؟

سلام عزیزم. قربونت. خداروشکر. یکیشون آره، اون کوچولوی معروف هم دیروز رفته بخش. انشالله چند روز دیگه مرخص بشه 😍

شما خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟؟

دارچين جون چه خبر از گل دخترا؟؟ مرخص شدن؟؟ خيلي تو فكرتم 💗🌸💗🌸

عزیزم خوبیم شکر خدا. فسقلیم هنوز مرخص نشده. یه ۲۰۰ گرم دیگه اضافه کنه انشالله میاد خونه ❤️❤️

کوچولوهای تو خوبن؟ خداروشکر هفته ات خیلی جذابه 😀😍😍😍

وای آره یادمه. خداروشکر چقدر خوب که دکتر بهت پیشنهاد داد دوباره تکرار کنی.  من تازگیا از بچه ه ...

سلام عزیزم خوبی

دیروز همسرم رفت پیش دکتر شرکت به دکتر گفته بود سه تا سرم زدم گفته بود سه تا چه فایده داره 

شرکت فقط نظرش به شش تا هست

گفته بود به جای انوکسا هم دوتا هپارین بزنم 

سرم هم ننوشته بود واسم ازمایش نوشته بود تا ازمایش بدم بعد بگه بازهم به سرم نیاز دارم یا نه 

امروز میرم ازمایش میدم

قرص هیدروکسی هم گفته بود نیاز نیست بخوره 

راستی بلاخره تونسته بود با خود دکتر شرکت ویزیت بشه ساعت ده شب نوبتش شده بود از ساعت 12 رفته بود پشت در مطب 

همسرم نظرش این بود دکتر شرکت بهتر از شاکریانه و قشنگ بررسی میکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2810