2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم. با دو دو تای ما به نظرم الکیه آز دوم، برا من که اصلا تغییر نکرد . ولی اونا اصرار داشت ...

خدا بهمون کمک کنه🙁

منم دیدم یه همچین حرفی زدن فکرم مشغول شد گفتم یه چیزی هست تاکید میکنن ادامه بدید

چی بگم انشالله خیره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
باشه ممنون عزیزم حتما میخورم. الان که پریودم بخورم بده؟ تو پریودی روغن سیاه دانه واسه ماساژ شکم انجا ...

پودر اينوفوليك رو من از دوم سيكل كه ميخواستم پانكچر كنم دكتر بهم داد دو دوره هم همسرم قرص اسپريژن مصرف كرد

اای جااان. ان شاالله شمام با خبرای خوش و بتای تپل میای

مرسی عزیزم امیدوارم جواب آزمایشم مثبت بشه..از وقتی بی بی هاله انداخته هی نگاش میکنم خداروشکر میکنم...انشاالله همه دوستان منتظرباردار بشن..

کیوتن یه انتی اکسیدانته.. به خود بدنت هم کمک میکنه که سلولها میتوکندری سالم داشته باشند. یعنی نه تنه ...

عزیزم درباره ذخیره کم، یکی از مراجعه کننده های دکترم ذخیرش نیم بود یادمه بار دوم پانکچر بهش قرص dhea داده بودن و راضی بود از تعداد فولیکولهاش. منم با اینکه ذخیرم یک و چهار بود اندازه ایشون فولیکول داشتم. 

پانکچر دومم یه آزمایش برام نوشتن که ببینن قرص dhea رو می تونم بخورم یا نه که اونو برام تجویز کردن. البته من رو برنامه نخوردم و بنظرم تاثیر خاصی روی من نداشت اما شما بگو به دکترت ببین چه می گه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

تبریک می گم عزیزم 

به به چه قدر عالی شد 😍😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دکتر مشایخی مریض بود دکتر شیوا برام نوشت میگن هزینه زیاد میشه😕 با اصرار خودت می نویسیم 

سلام عزیزم ،قراره هیسترو بشی قبل از انتقال ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من خیلی برای تو و داداشششم و باران ۳۱ دعا میکنم.

عزیزم 

ممنونم ازت❤❤🙏🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه گلم راستش باهات هم نظر نیستم، پریود فرقی نداره چه جور بیاد، اصلا برای انتقال دست خودشون باید بیفت ...

ممنونم عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمی‌دونم بخدا منم از همین میسوزم. تحرکش ۵۰ بود دکتر زنان معمولی رفتم گفت یکم کمه تحرکش. تعدادش هم ۱۳ ...

بعد از مصرف ژل دوباره ازمایش بدین انشالله مشکلش رفع میشه

۲۰ تا ۳۰گرم ژل رویال رو با یک کیلو عسل طبیعی + چند قاشق پودر جنیسینگ + گرده گل قاطی کنید . مصرفش بهتره روزانه یک قاشق صبح یک قاشق شب باشه

عسل فروشی به ما میگفت معجونش تاثیرش بیشتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810