2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
ن من ۴ روز بعد از پانکچرم روزی دوتا پروژسترون زده بودم ک قطع کردم تا الان نشده بودم 

منم دوتا زدم بعد گفت قط کن 14روز از پانکچرم گذشت ولی نشدم هنوز

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خونریزی که داشتی زیر دلت هم درد میگرفت ؟ من شدید خونریزی کردم  نوبتم سه شنبه هست به نظرت ...

آره درد می گرفت و ول می کرد، منم هفته ای که گذشت نوبتم اول سه شنبه بود، یک شنبه صبح که خون ریزی کردم  همون موقع صبح به منشیش پیام دادم و گفتم خون ریزی کردم و نگرانم اگه میشه نوبتم بشه برای عصر یک شنبه و همون موقع هم باهاش تماس گرفتم و شرایطمو توضیح دادم قبول کرد، فردا صبح حتما بهش زنگ بزن شرایطتو بگو قبول می کنه، بهم گفت 4 عصر مطب باش،بهم دوفاستون داد بهتر شدم، خون ریزی و لکه بینی و درد زیر دلمم خوب شد فقط یه کم کمردرد دارم، اتفاقا به نظرم زودتر بری بهتره، دارو بهت میده بهتر میشی انشاءالله.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من شدید خونریزی کردم خون رقیق و قرمز و زیاد  خیلی نگرانم واسم خیلی دعااا کنید

عزیزم انشاءالله خدا خودش حافظ نی نیامون هست، خوب استراحت کن فردا حتما برو دکتر گلم.

آره درد می گرفت و ول می کرد، منم هفته ای که گذشت نوبتم اول سه شنبه بود، یک شنبه صبح که خون ریزی کردم ...

شماره موبایل از منشی داری ؟

اگه داری لطفا بیا خصوصی بهم بده تا پیام بهش بدم 

دوفاستون روزی چندتا گفت بخوری؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم انشاءالله خدا خودش حافظ نی نیامون هست، خوب استراحت کن فردا حتما برو دکتر گلم.

انشاالله 

میگم خونریزی شما هم شدید بود مثل پریود یا چند قطره ؟

من خیلی زیاد بود نوار گذاشتم پر شد

شماره موبایل از منشی داری ؟ اگه داری لطفا بیا خصوصی بهم بده تا پیام بهش بدم  دوفاستون روزی چن ...

آره عزیزم دارم، باشه حتما، من شیاف که همون 12 ساعت بود، بهم گفت یک روز در میون دوتا آمپول پروژسترون و هر 12 ساعت یه دونه دوفاستون بخور، خیلی سرگیجه داشتم با اینا، فکر می کنم دوز پروژسترونم زیاد داده بود، دیگه بهشون زنگ زدم گفت آمپول نزن بجاش دوفاستون 3 عدد 8 ساعتی بخور، الان اینجوری می خورم خیلی خوبه.

انشاالله  میگم خونریزی شما هم شدید بود مثل پریود یا چند قطره ؟ من خیلی زیاد بود نوار گذاشتم پ ...

آره مثل پریود بود خیلی ترسیدم، یادته که صبحش پیام گذاشتم چقدر ترسیده بودم، دو سه ساعت بعدش آمپول زدم قطع شد،بعدش لخته های سیاه بزرگ بزرگ می ریخت، دیگه خودمو رسوندم دکتر دارو بهم داد، آمپول نزدی قطع شه؟

آره مثل پریود بود خیلی ترسیدم، یادته که صبحش پیام گذاشتم چقدر ترسیده بودم، دو سه ساعت بعدش آمپول زدم ...

من روزی دوتا آمپول دارم هر دوازده ساعت یکی هفت صبح یکی هفت شب 

از دیشب که لکه بینی داشتم شیاف هم گذاشتم

ولی امشب شدید خونریزی کردم هنوزم دارم

زیر دلمم درد میکنه مثل پریودی

در خواست دوستی دادم لطفا شمارشونو واسم بفرست مرسی

سلام بچه ها کیا بعد انتقلال خودشون تو خونه آمپولاشونو میزدن؟  من پروژسترونو همسرم برام زد الا ...

منم شوهرم می زنه یه فیلم دید برای بار اول رو من امتحان کرد خخخخ نترس. منم روز شش انتقالم بود امروز 

آره مثل پریود بود خیلی ترسیدم، یادته که صبحش پیام گذاشتم چقدر ترسیده بودم، دو سه ساعت بعدش آمپول زدم ...

ان شا الله چیزی نیست نترس شاید هماتوم باشه. جاری من اینجوری شد وحشتناک خونریزی کرد الان پسرش هفت ماهشه سالم سالمم هس ماشاالله

منم همسرم میرنه قبلشم بلد نبود فقط بهش بگو خیلی خیلی آروم تزریق کنه

ممنون عزیزم دلگرم شدم😀

چشم میگم بهش

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم شوهرم می زنه یه فیلم دید برای بار اول رو من امتحان کرد خخخخ نترس. منم روز شش انتقالم بود امروز&n ...

😆😆😆

شوهر من خیلی دلش نازکه خودشم از آمپول وحشت داره دیگه ببینید چی میشه

عزیزم انشالله موفق باشی و جواب آزمایشت مثبت شه❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من روزی دوتا آمپول دارم هر دوازده ساعت یکی هفت صبح یکی هفت شب  از دیشب که لکه بینی داشتم شیاف ...

دارو بهت میده انشاءالله خوب میشی عزیزم

2810