2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كجا رفتي سونو ها را شما خيلي گرون گرفتن ازتون من كلينيك بارداري ابن سينا ميرم سونو ساك و قلب را ٨٠ ت ...

سلام سیلویا جون..عزیزم ی سوال🙋

من ماه دیگه اگر خدا بخدا و مشکلی پیش نیاد میرم برای انتقال جنین فریز..داروهای تقویتیم..فرتیل سی ام(روزی دوتا)

الارژنین (روزی دوتا)

کیوتن (روزی یکی)

ویتامین سی 

ویتامین دی 

امگا

ویتامین ای

اینارو هفته ای دوبار میخورم

آزیترومایسین ۲۵۰هم دارم ک یک هفته قبل انتقال بخورم

حالا از روز دو پریودی استرادیول دومیل روزی سه تا و آ اس آ  و آنوکساپارین روهم  دارم.. روزی یکی..میخاستم ببینم این تقویتی ها ک میخورم با داروهام (استرادیول و..)تداخل نداره؟؟؟

مرسی مهربونم 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
والا نمیدونم یا اونا اشتباه گفتن یا من اشتباه کردم 

نه ثمین جان مام برا ۸ تا جنین ۳۴ میگیره

البته امسال گرونتر کرده

قبلا پایه به ازای ۴ جنین ۱۸میلیون بود و به ازای هر جنین اضافه ۴ میلیون

که اینجوری ۸ تا میشد ۳۴ میلیون

امسال پایه ۴تاجنین رو کرد ۲۰ میلیون به ازای هر جنین اضافه ۵ میلیون

که ۸ تا میشه ۴۰ تومن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام سیلویا جون..عزیزم ی سوال🙋 من ماه دیگه اگر خدا بخدا و مشکلی پیش نیاد میرم برای انتقال جنین فری ...

سلام تمنا جون

ال ارژنین و کیوتن رو دکتر تجویز کرده؟ برا چی خوبه؟ یادمه بعضی دوستان قبل از پانکچر کیوتن قرمز میخوردن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم ۴۳ تا تخمک داشتم که ۱۰ تا جنین شد نمیدونم عزیزم شاید سه ماه باید دارو بخوره

شما رویان بودی؟

عزیزم جنینات رو چند روزه فریز کردن؟ بهترینشون کیفیتش چطور بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزیزای من 

شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر شدم ۱۲ تا تخمک داشتم که حالم خیلی بد بود بعد مرخص شدن رفتم خونه خواهرشوهرم که نزدیک بیمارستان بود البته خودشون مسافرت بودن. چون اصلا شرایطم خوب نبود بیام خونه خودم شبش برگشتم که از بخت بد بنده و ذوق ۱۲ تا تخمک گوشیمو جا گذاشتم و شرایط تهران اومدن رو دیگه نداشتیم تا امروز که بهم گفته بودن برم کارت فریز بگیرم. دکترم روز عمل گفت تحت هر شرایطی برام فریز میکنه و فرش نه. خدا رو هزار مرتبه شکر ۱۰ تا جنین تشکیل شد ولی ۷ تاش قابل فریز بود اون لحظه نتونستم سجده شکر به جا بیارم ولی برای همه منتظرا دعا کردم برای من این ۷ تا مثله ۷۰ تاس خودتون که میدونید منو همسرم کلکسیون نابارویمون تکمیله. بازم از همتون عذر خواهی میکنم تو رو خدا حلال کنید. دوستون دارم

@چیکا1   @آرزوواميد   @مامان۱۴۰۰   @arezo6807    

@پروانه21  

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم

همه اینجا نگرانت بودیم

الحمدالله که خوبی خدا فسقلیاتم برات حفظ کنه 

انشالله به زودی انتقال میدی و مامان دوتا فرشته سالم و صالح میشی فدات شم🧡💛💚💙💜❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام تمنا جون ال ارژنین و کیوتن رو دکتر تجویز کرده؟ برا چی خوبه؟ یادمه بعضی دوستان قبل از پانکچر کی ...

سلام عزیز دلم..کیوتن و الارژنین خودم خریدم..برا افزایش خونرسانی..اینجا بچه ها خوردن راضی بودن..از اونجایی ک آخرین باره میرم برا انتقال..دیگه هرچی دم دستمه دارم میخورم😐🤕

سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

وای خدارو هزار مرتبه شکر بخدا پير شدم من دختر دلم هزار راه رفت. خدااااااااروشكر كه با خبراي خوب اومدي فداتشم😍😍😍😍😍😍😍مامان مهربون 😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم همه اینجا نگرانت بودیم الحمدالله که خوبی خدا فسقلیاتم برات حفظ کنه  ...

فدات شم عزیز دلم شرمنده همه بچه هام خودم همش فکرم اینجا بود واقعا وابسته شدم به اینجا. الهی آمین. انشالله خودتم  ضخامتت عالی میشه و انتقال میدی قربونت برم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@nedajooon12345   @alaae   @پاپیون__سفید     @tamana366   @مهگل ...

ای خدایااااا.. تا پیامتو دیدم نفهمیدم چ جوری بیام تو تایپیک😍😍😍😍😍

خدا رو صد هزار بار شکرررر...چقد برات خوشحال شدم 😍😍😍😍الهییی ک با اولین انتقال مامان سارا میشی و میشن چراغ خونت ب حق فاطمه زهرا ❤❤❤❤

2810