2777
2789

ی نفر دو نفر نیست حتی عزیز ترینی کسم هم ضربه زده 

حالا اون هارو نمیبینم ولی این ک یادم میاد چکار های باهام کردن چ رفتار و چ حرفایی جلوم یا پشت سرم زدن 

همین یاد آوریش برام درد آورده حالم رو مث روز اول بد می‌کنه

نمی‌دونم چیکار کنم چطور فراموش کنم از ذهنم پاک کنم 

اهمیت نداشته باشن برام 

خیلی فکرش آزار دهنده س 

ی دلیلش این هست ک تو لحظه جوابشون رو ندادم سکوت کردم رو دلم مونده ینی نتونستم جوابشون بدم یا از حقم دفاع کنم خیلی جاها سادگی کردم 

ولی این ها همش ت ذهنم هست خودمو باز آزار میده 

اون ها پیشرفت میکنن خوشحال و شاد هستن روز ب روز 

من هنوز تو گذشته موندم 

کسی اینطوری بوده ؟ ک بعد تونسته حل کنه این مسایل رو ؟

من الان دقیقا وسط گودال گذشته افتادم و دست و پا میزنم ،عین خودت سادگی کردم به یه خر عوضی کولی دارم همه کار براش کردم بعدم طلبکارم شد که چیکار کردی ؟بده هم من شدم یکساله دارم بهش فکر میکنم روز به روز بیشتر عذاب میکشم الهی خدا ازش دربیاره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان دقیقا وسط گودال گذشته افتادم و دست و پا میزنم ،عین خودت سادگی کردم به یه خر عوضی کولی دارم ه ...

هم سخته هم درد رو با پوست و روحت لمس میکنی

چون دلت شکستن

تو عین منی منم عین تو اطرافیانم از مال تو شاید صد پله بدترن کسانی که لطفها بهشون کرده بودم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
قبلن دیگران بهت ضربه زدن الان خودت داری به خودت اسیب میزنیرهاشون کن زندگی کن

میدونم 

میخام رها کنم ولی راهش رو نمی‌دونم ناخداگاه میبینم چندین ساعت غرق در گذشته شدم و حالم بد میشه ک چرا ...

راهش میدونی ؟ک چطور بتونم فراموش کنم؟

هم سخته هم درد رو با پوست و روحت لمس میکنیچون دلت شکستن

زخمش تا ابد میمونه ،ولی خوبیشم اینه که شد تجربه،دیگه یاد گرفتم به هیچ بنی و بشری خوبی نکنم چون وظیفه میشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
میدونم میخام رها کنم ولی راهش رو نمی‌دونم ناخداگاه میبینم چندین ساعت غرق در گذشته شدم و حالم بد میشه ...

راه خاصی نداره

فقط باید هر وقت رفتی تو فکر سریع هشیار شی و ازش فاصله بگیری

خودتو با چیزی مشغول کن

یه مدت بری جلو یهو میبینی فراموش شده