2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
عزیزم نوشتم همون اول بعد انتقال فرش و منفی یعنی دیگه جنین نداشتم و ۵ روز بعد از منفی شدنم که پریود ش ...

ببخشید یه سوال . این دارو ها رو خودم میتونم آزاد بگیرم ؟ واسه شما دکترتون نوشت؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عزیزم نوشتم همون اول بعد انتقال فرش و منفی یعنی دیگه جنین نداشتم و ۵ روز بعد از منفی شدنم که پریود ش ...

ساراجون به من بگو چند روز در هفته چندتا خوردی این دارهارو ؟؟؟

نمیدونی بجون دخترم ، چقدر خوشحالم برات

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله این دفعه نتیجه میگیری عزیزم. چه دکتر خوبی داشتی که دوباره بزودی پیگیر شدی . من که حالم اصلا ...

ای جانم من اصلا اونجایی که بار اول رفتم دیگه ادامه ندادم پیش یه دکتر دیگه رفتم. درکت میکنم اینجا همه همدردیم ما که یه انتقال منفی داشتیم خیلیا بعد ۵ الی ۶ بار مامان شدن به چیزای خوب فکر کن من همون روز اول با همسرم خیلیییی گریه کردیم از فرداش به فکر شروع دوباره افتادیم و گفتیم ما کم نمیاریم. من واقعا طاقت نداشتم استراحت بدم چون من کیست داشتم و وضعیت اسپرم هم خوب نبود اصلا مناسب نبود که فاصله بندازم. من خیلی توی زندگیم سختی کشیدم ولی بازم روحیمو حفظ کردم خودت باید به خودت کمک کنی گلم من ۳۲ سالمه و دیگه الان ۱۰ ساله ازدواج کردم. وقت نداشتم برای به تعویق انداختن. من وقتی بهم گفتن ۱۲ تا تخمک داری گریه میکردما بدجور توی اون حال نیمه بیهوشم همه تعجب کرده بودن ولی همش اثر این داروهای هورمونیه دیگه ولی باید تحمل کرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم ۵ بود ک با یک بار لنفوتراپی شد ۲۸ چطور مگه شما هم مشکل آپکا دارین؟

ممنونم گلم.خدارو شکر که بالا رفته. برا منم 26 بود. رنج آزمایش 30 بود دکتر گفت نزیکه مشکلی نیس. ولی نگران بودم که چون کمتر از 30 هس مشکل ایجاد کنه. دکتر برا شما 28 رو چی گفتن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . خداروشکر بابت حال خوبت و نی نیهای تپل مپلتون . من هر باری که میومدم و نبودی برات آرزوی ...

عزیزمی قربون محبتت. ممنونم ازت خدا خیرت بده. منم خیلی تو فکر خواهرتون بودم. معلوم نیست دفعه آخر دکتر گفت ۳ ۴ ماه دیگه چون میخواد امپول واسه کیستم بده. پریود بشم میرم.

راستی هزینه عمل خواهرت چقد شد ؟

اخه سه روزه که انتقال دادم..به این زودی معلوم میشه عزیزم ؟ بعد چیزای سرد میخورم زیر دلم درد میکنه می ...

ببخشید عزیزم قبل انتقال روزی چند تا استرادیول میخوردی؟

بعد انتقال چند تا میخوری؟

دکترت نگفته تا کی بخوری؟

ببخشید یه سوال . این دارو ها رو خودم میتونم آزاد بگیرم ؟ واسه شما دکترتون نوشت؟

بله دکترم نوشت به غیر از ماکاویت اف که از دکتر قبلی بود بقیه رو دکتر نوشت ولی آزاد هم میدن چون ویتامین هستن به غیر از پردنیزولون بقیه رو میتونی بگیری خودت چون آزادن و ویتامین هستن

سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

اااااااااااااااای جووووووووون دلم. حدارو هزاران بار شکر   از خوشحالی اشکم در اومد سارا جون. خییییییییییلی نگران بودم فکرای بد کردم که شاید از نتیجه ناراحت بودی و خواستی ی مدت دور باشی ازین فضا. خدارو هزاران بار شکر   ان شاالله بمونن برات 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید عزیزم قبل انتقال روزی چند تا استرادیول میخوردی؟ بعد انتقال چند تا میخوری؟ دکترت نگفته تا کی ...

اصولا استرادیول رو بعد از دیدن قلب هر هفته یه دونه کم میکنن تا قطع بشه

ساراجون به من بگو چند روز در هفته چندتا خوردی این دارهارو ؟؟؟ نمیدونی بجون دخترم ، چقدر خوشحالم برا ...

انشالله خدا گل دخترتو برات حفظ کنه و به زودی یه داداش ناز براش بیاری به خدا میدونم که چقد خوش قلب هستید. 

من ماکاویت اف روزی دوتا. ویتامین ای و سی هر روز یکی. کیوتن روزی دوتا. ال آرژنین روزی دوتا هزار. امگا یه روز در میون. اینوفولیک روزی دوتا ساشه. سلنیومم یادم رفت بگم روزی یکی میخوردم. مغزیجاتم که میخوردم 

عزیزمی قربون محبتت. ممنونم ازت خدا خیرت بده. منم خیلی تو فکر خواهرتون بودم. معلوم نیست دفعه آخر دکتر ...

مرسی عزیزم . خداروشکر که کارت خوب پیش رفت  ‌. ۳۴ میلیون روز عمل پرداخت کرد .  MRI که دکتر فقط یک جارو قبول داشت (سه روز قبل عمل  ۱و نیم  ) و تست اکو قلب قبل عمل ۸۰۰ و تست کرونا و .... جمعا شد    ۳۸ تومن . 

برای شما چقدر شد ؟ تعیین‌جنسیت نمیکنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810