2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدا

69 بازدید | 5 پست

من چند سال پیش باشوهرم دعوا کردیم 

شوهرم کلا قهر کنی نمیاد آشتی یا دیگه باید دو سه هفته بگذره دیگ بخاطر نیازش بیاد 

البته من قهر نمیکنما خودش قهر میکنه میره اخلاقشه 

بعد یبار منم گفتم منم کلا حرف نمیزنم باهاش دیگه انقد من رفتم برا آشتی خسته شدم 

بعد یکی دو هفته گذشته بود 

دیدم ی شماره تو بلک لیستشه پیام داده بود که لطفا هندزفری منو بیار 

بعد شمارشو زدم پروفایلشو دیدم ی دختره بود خیلی هم عکس های زیادی باز تو پروفش بود

دیگه عصبانی شدم بهش پیام دادم فوش دادم تهدید کردم اونم نوشت که تقصیر خودته کمبود برا شوهرت گذاشتی ک اینکارو میکنه گفت شوهرت توماشین بهم گفت حالم خیلی بده بیا یکاری کنیم دیگه من بازتر نمیکنم 

گفت شمارشم داد ک زنگ بزنم 

گفت من زود پیاده شدم اما هندفریم موند تو ماشینش برا اون فقط پیام دادم بیارتش من فوشش دادم دیگه پیام اینا ندیدم ازش 

اما دیگه نمیدونم چه اتفاقایی بینشون افتاده بود 

دختره چرا شماره رو نگه داشته بود 

دختره هم وضع پروفایلش معلوم بود دختر خوبی نیست 

چیکار کنم دیووونه شدما از فکر هی چند وقت یبار میاد تو ذهنم دیونه میشم 😭😭😭😭😭😭😭

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فقط دختره رو مقصرمیدونی؟خودتم میگی دخترخوبی نبوده.پس شغلش این بوده.دلیل نمیشه هروقت قهرکردید شوه ...

نه من اصلا اونو مقصر نمیدونم من اصلا همچین حرفی نزدم 

منم بخاطر همین از شوهرم ناراحتم دیگه همون یبار بود چند ساله بشوهرم شک هم ندارم 

فقط میکنم بنظرتون دختره واقعا کاری نکرده پیاده شده یا واقعا اتفاثی افتاده بینشون 

دیگه ۳ ۴ سال گذشته نمیتونم الان ب شوهرم چیزی بگم

نه من اصلا اونو مقصر نمیدونم من اصلا همچین حرفی نزدم منم بخاطر همین از شوهرم ناراحتم دیگه همون یبار ...

خیلی شک بدهس باعث میشه هرلحظه یادت بیاد وبهم بریزی بهت حق میدم سخته.اگه فقط همین یه باربوده اگه میتونی ببخش نه به خاطرشوهرت به خاطرروان خودت نابودمیشی من درکت می کنم

خیلی شک بدهس باعث میشه هرلحظه یادت بیاد وبهم بریزی بهت حق میدم سخته.اگه فقط همین یه باربوده اگه میتو ...

اون موقع درسته از شوهرم خییییلی ناراحت شدم شکستم اصلا واقعا 

اما چون بچه داشتم و حرف دختره رو باور کردم 

دیگه فک کردم چون رابطه نبوده بیخیال شدم 

اما گاهی میاد تو ذهنم نکنه رابطه ای بوده نکنه بجز اون اینکارو کرده باشه ای خدا دست خودم نیست 

حالا زیادی فک نمیکنم بهش یهو کلا یادم میره ولی چندوقت یبار میاد مغزمو سوراخ میکنه اصلا