2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

مباركااااا باشه عزييييزم😍😍 خداروشكر كه خوش خبر اومدي دختر، خداروشكر كه فريز انتقال ميدي، آجيل بخور و به خودت برس. ان شاالله به زودي خبر مامان شدنت رو بدي♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها . من این ماه انتقالم منفی شد الان پریود شدم . چه کارهایی انجام بدم یا چه چیزایی بخورم که ...

من بلافاصله بعد انتقال فرش منفی رفتم دکتر و حدود ۴۰ روز بعدش سیکل شروع شد البته روز دو پریود رفتم بهم سینافکت و ال دی داد و قرص و ویتامین برای هر دومون بعدشم دوباره پریود شدم روز اول رفتم و امپولای اصلی شروع شد. پودر اینوفولیک خیلی خوبه حتما بخور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرکه حالت خوب وبادست دراومدی عزیزم منم سه تاجنین دارم انگار۳۰ تادارم خخخخ     کلی ...

ای جانم منم دقیقا پستای بالا گفتم این ۷ تا برام مثل ۷۰ تاس😊😊😊. عزیزمی انشالله که با همینا مامان میشی به حق علی

مباركااااا باشه عزييييزم😍😍 خداروشكر كه خوش خبر اومدي دختر، خداروشكر كه فريز انتقال ميدي، آجيل بخور ...

وای نیلوفر جونم خوبی عزیزم نی نی حالش خوبه چقد اتفاقا یادت بودم. قربونت آره خدا رو هزار بار شکر. چشم حتما همه کار میکنم 😚😚😚😚😚😚

من بلافاصله بعد انتقال فرش منفی رفتم دکتر و حدود ۴۰ روز بعدش سیکل شروع شد البته روز دو پریود رفتم به ...

حتما جنین فریز داشتی که به این زودی رفتی دیگه . خیلی آمپول و دارو خوردم بد نیست اینوفولیک بخورم؟ نباید به تخمدان ها استراحت بدم؟ من جنین ندارم باید از اول شروع کنم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چون باردارشدی ونینی هاکسل میکنن مادرشونا

اخه سه روزه که انتقال دادم..به این زودی معلوم میشه عزیزم ؟ بعد چیزای سرد میخورم زیر دلم درد میکنه میزنه به واژنم خیلی نگرانم 

حتما جنین فریز داشتی که به این زودی رفتی دیگه . خیلی آمپول و دارو خوردم بد نیست اینوفولیک بخورم؟ نبا ...

عزیزم نوشتم همون اول بعد انتقال فرش و منفی یعنی دیگه جنین نداشتم و ۵ روز بعد از منفی شدنم که پریود شدم رفتم دوباره از نو شروع کردم. نمیدونم حتما با دکترت مشورت کن من توی اون ۵۰ روز ویتامین ای. سی. دی. کیوتن. ال آرژنین. ماکاویت اف. پودر اینو فولیک. امگا ۳. پردنیزولون خوردم که البته با مشورت دکترم بود. ماساژ روغن سیاه دونه. پیاده روی هر روز نیم ساعت. و تغدیه سالم 

عزیزم نوشتم همون اول بعد انتقال فرش و منفی یعنی دیگه جنین نداشتم و ۵ روز بعد از منفی شدنم که پریود ش ...

انشاالله این دفعه نتیجه میگیری عزیزم. چه دکتر خوبی داشتی که دوباره بزودی پیگیر شدی . من که حالم اصلا خوب نیست 💔 ببخشید شما چطور با انتقال منفی کنار اومدین من اصلا نمیتونم روحیه ندارم . ببخشید شما چند سالتونه اگه دوس داشتی بگو 

به من گفتن حداقل دو یا سه پریودی فاصله بده . بچه های سایت هم میگن سعی کن ۶ ماه فاصله بدی . ولی کو طاقت

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

سلام عزیزم . خداروشکر بابت حال خوبت و نی نیهای تپل مپلتون . من هر باری که میومدم و نبودی برات آرزوی خوشحالی داشتم و صلوات میفرستادم  . بازم خدارو شکر . 

کی باید جوجه ها رو  انتقال بدی بسلامتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810