2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست

خانمای گل کی اینجا بیمه تکمیلی داره؟

اگه دارین هزینه های میکرو یا داروها و ازمایش های بعد انتقال و میدن؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانمای گل کی اینجا بیمه تکمیلی داره؟ اگه دارین هزینه های میکرو یا داروها و ازمایش های بعد انتقال و ...

من بیمه ی تکمیلی ام

هفتاد درصد آزمایش ها و سونوگرافی ها رو میدن

برا ما داروها رو نمیدن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا اگه کسی اطلاعی داره سوال منا جواب بده همسر من آزو هستن از تو بافت بیضه چندتایی اسپرم پیدا کردن ...

عزیزم از اینکه از تو بافت اسپرم پیدا کردن نمیشه فهمید که انسدادی هست یا خیر در هر دو مورد ممکنه اسپرم پیدا بشه اما معمولا اسپرم های انسدادی کیفیت بهتری دارند ، نوع ازو با معاینه و سنو یا ازمایش قابل تشخیصه 

@مامانو_سوفی     @زینبی_بابا     @berenjak     @شوره ...

سلام جانم..عزیزم من هم ده روز خوردم..البته من بخاطر  پولیپ خوردم..مشکلی نداشتم..انشالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد دوستم..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم دوبار صدام کردی ممنونم ازت مهربونم💙 حالم گرفته از صبح دیروز. نخواستم از حال زار و خرابم به ب ...

عزیزم ایشالله بحق فاطمه زهرا بهترینا واست رقم بخوره ، هرچی مصلحت خودشه،،بخدا خیلی ناراحت شدم 😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم باران عزیز... اخه پنجمین انتقالم بود.. همیشه سعی کردم قوی باشم و امیدوار. ولی اینبار کم اورد ...

عزیزم حالتو همه ی مامیفهمیم و درکت میکنیم سعی کن روحیتو خوب کنی من خودم ۷ سال افسردگی دارم وامسال رفتم دکتر یکم قرص و دارو مصرف کردم یکم روحیم بهتر شده برای ما ای وی اف ها همیشه درد و استرس و نگرانی هست تازمانی ک بچمون رو تو اغوش بگیریم ب خودت امیدبده ایشالله مادر بشی 

مشکل ایمنی انعقادی نداری ؟

عزیزم ایشالله بحق فاطمه زهرا بهترینا واست رقم بخوره ، هرچی مصلحت خودشه،،بخدا خیلی ناراحت شدم 😔

قربون دل مهربونت عزیزم...

الهی که خانم فاطمه زهرا ضامن مادرشدن همه ی خانومای منتظر بشه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم حالتو همه ی مامیفهمیم و درکت میکنیم سعی کن روحیتو خوب کنی من خودم ۷ سال افسردگی دارم وامسال رف ...

ممنونم تبسم جان.. میگم که خوبی اینجا اینه که هممون یه درد مشترک داریم همو خوب درک میکنیم. چه خوبه که هستید خواهرای خوب مجازی💙

منم اینقدر که حال روحیم بد بود؛ قبل آخرین انتقالم رفتم روانپزشک تا کمی با دارو حال روحیم بهتر شه. بعد مثبت شدن خیلی حالم خوب شد انگار دنیا مال منه. ولی از دیروز دوباره  خیلی خورد تو ذوقم و این همه حس خوشبختیم... 

اره همه ازمایشات رو دادم و برام انوکسا و اسپرین تجویز کردن. حس میکنم همه چی خوب پیش میرفت.. 

خدا خودش منو دوباره سرپام کنه...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
ببخشید شما اطلاع ندارین چقدر احتیاج داریم ب این دارو؟ شما روزی چند تا استفاده می کنید؟ من روزی ۶ ت ...

من قبل از انتقال روزی سه تا ۲ میلی گرم میخوردم اما بعد از انتقال روزی ۴ تا ۲ میلی گرم میخورم، دوتا صبح دوتا عصر

من پرسیدم از دکتر، گفتن در صورت بارداری باید تا پایان هفته۱۲ حتما خورده بشه بعد از اونم بستگی به شرایط مادر و جنین داره

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
من روز ۶ فعلا نمیدم تا روز ۱۲  من فقط زیر دلم درد میکنه مث پریودی سینه هامم ی زذه درد میکنه

ان شاالله جفتمون با یه بتای تپل بیایم خبر بارداریمون رو اینجا بدیم😍😍😍🙏🏻🙏🏻. من هیچچچچ علایمی ندارم فقط اگه خیلی وایسم یا بشینم کمرم درد می گیره همین امروزم روز سیزده ام. روز ۲۱ باید ازمایش بدم ان شاالله 

آها. به دکترم میگم حالا شاید نوشت . من یه سقط پوچ هم داشتم ممکنه بخاطر اون باشه؟ من که جنین بلاست ند ...

نمی دونم عزیزم

ان شاالله همین ماه طبیعی باردار بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله جفتمون با یه بتای تپل بیایم خبر بارداریمون رو اینجا بدیم😍😍😍🙏🏻🙏🏻. من هیچچچچ علایمی ن ...

ان شاالله گلم 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
2810