2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
بهم آمپول کلگزان دادن، هروقت میزنم خیلی درد میگیره شکمم، این ترشح بخاطر اون نیست؟

والا من راجع به این آمپول چیزی نمیدونم‌

ولی تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشكل همسرمه تعداد و تحرك كم و مورفولوژي پايين خودمم مشكل pco اصلا نگران نباش عزيزم من مطمعنم بهتر ...

انشاالله فقط امیدم به خداست هر بار ناامیدم می‌کنه ولی باز بیشتر از دفعه قبل صداش میزنم. چه دارو هایی یا گیاهی به عنوان تقویتی بدم همسرم ؟ یه ماه بیشتر پنتوکسی فیلین و جینسینگ و چند تا قرص دیگه دکتر براش نوشت و استفاده کرد. ولی فرقی نکرده بود

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
انشاالله فقط امیدم به خداست هر بار ناامیدم می‌کنه ولی باز بیشتر از دفعه قبل صداش میزنم. چه دارو هایی ...

من همسرم قرص اسپريژن دكتر واسش نوشت خورد كه خيلي روش تاثير گذار بود مورفولوژي از سه اومده بود هشت 

من تخم مرغ محلي و پياز و نخودآب خيلي به همسرم دادم نميدونم اونا هم حتما بي تاثير نبود .. شب در ميون هم معجون درست ميكردم با چهارمغز و نارگيل تازه و شير و خرما 

من همسرم قرص اسپريژن دكتر واسش نوشت خورد كه خيلي روش تاثير گذار بود مورفولوژي از سه اومده بود هشت&nb ...

آها ممنون عزیزم منم امتحان میکنم انشاالله بهتر بشه. کاش یهو معجزه میشد طبیعی باردار می‌شدیم😅 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عکس رنگی با هیستروسکوپی فرق داره؟ 

بله گلم کاملا تفاوت دارن، عکس رنگی یه دید دو بعدی میده و مشکلات ساختاری متوسط و شدید رو نشون میده 

هیسترو یه عمل جراحی حساب میشه و تمام ساختار داخل رحم رو به صورت سه بعدی و رنگی نشون میده، و حتی مشکلات مینور رو میشه باهاش تشخیص داد و درمان کرد

@زینبی_بابا   سلام مجدد عزیزم خوبی.من امروز جواب غربالگری روبردم برام سلفری نوشت.تو یه نگاه ب ...

آره گلم نیاز نیست، ولی چون IVF بودی نوشته 

من خودم یادمه دکترم گفت حتی اگر ریسک کم باشه اگر توان مالی برسه خوبه انجامش و از این حرفا، البته من ریسک متوسط بود غربالگریم شاید برای دلداری اینو بهم گفته بود اون موقع 

امروز رفتم سونو رحمم نازکه و هردوتخمدانم بزرگ بازم دارو داد انتقالم موند براماه دیگه دارو هامم ویتا ...

سلام عزیزم کاری نمیشه کرد گلم فقط و فقط صبر 

خودش درست میشه 

هایپر بودی؟ چند تا سیکل قبل پانکچر شدی؟ 

بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه از صبح دل درد و کمر درد دارم الان یکی دوساعتیه بیشتر شده😞

من روز ۱۱ بودم الان یکی دوساعته درد شدید کمر و پا و پهلو مثل پریودی گرفته منو. توکل بر خدا راضی ام به رضاش 🙏🏻

@زینبی_بابا     سلام عزیزم امیدوارم خوب و سرحال باشی عزیزم از دکتر مشایخی پرسیدم   ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 خیلی ناراحت شدم 

ببین سومین پریود که شروع شد میتونی بری گلم

ان شاء الله مامان بشی 😍😍😍🤲🤲🤲

@زینبی_بابا     زینبی جون یه سوال دیگه هم دارم مگه نمیگن بعد از انتقال، سه روز جنین در ...

آره گلم اندازه گیری میکنن که بهترن جا بذارن 

حالا اینکه بعدش خود جنین ممکنه همونجا که گذاشتنش بموته و لانه گزینی کنه (احتمال بالاتر) یا ممکنه خود جنین تشخیص بده جای دیگه خزش کنه و محل دیگه ایی رو برای لانه گزینی انتخاب کنه، که بستگی به تعاملات شیمیایی بین دیواره رحم و سلول های جنین داره

کلا همه چیز در حد مولکولی و واکنش های شیمیایی هست، برای همینه میگم پله رفتن و فعالیت و... ربطی نداره تازه بهتر هم هست چون خون رسانی به رحم با فعالیت داشتن بالا میره و با کم تحرکی و استراحت مطلق این خون رسانی کن میشه در نتیجه مواد شیمیایی و اکسیژن لازم به محل لانه گزینی نمیرسه و مواد دفعی خوب دفع نمیشه و شانس لانه گزینی میاد پایین و تازه ریسک لخته شدن خون بالا میره

2810