2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
ان شاالله اسمشون آزمایش های ایمنی و انعقادیه معمولا بعد دو یا سه تا انتقال منفی مینویسن دومرحله ای ...

آها. به دکترم میگم حالا شاید نوشت . من یه سقط پوچ هم داشتم ممکنه بخاطر اون باشه؟ من که جنین بلاست نداشتم و فریز هم دیگه ندارم. دوباره باید از اول شروع کنم😔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عزیزم دوبار صدام کردی ممنونم ازت مهربونم💙 حالم گرفته از صبح دیروز. نخواستم از حال زار و خرابم به ب ...

عزیزم متاسفم

حتما به صلاحت نبوده شاید خدا نخواسته سختی های بیشتری بکشی

امیدوارم به زودی زود مامان بشی و همه غمات فراموشت بشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شماهم قبلا سقط داشتید ؟؟بعد الان چه داروهایی بهتون دادن؟؟علت سقطتون چه بود؟؟آخه منم یه سقط دا ...

بله عزیزم من چند تا سقط داشتم

همه چیز نرمال بود ب جز آپکا

الآن من روزی ی دونه آمپول آنوکسا می زنم

۶ تا استرادیول می خورم

ی دونه پردنیزولون،

ی دونه ایورمکتین،

دو تا کلروسولفات

ی دونه آ اس آ

ی دونه امگا۳

ی دونه کوآنزیم کیو

ی دونه ویتامین دی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من روز ۶انتقالم برام دعاکنید منم مامان بشم خیلی دلم گرفته مرسی⁦❤️⁩

الهی بحق صاحب روز جمعه،چراغ دلت و چراغ خونت روشن بشه عزیزم

توکل بر خدا

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بله عزیزم من چند تا سقط داشتم همه چیز نرمال بود ب جز آپکا الآن من روزی ی دونه آمپول آنوکسا می زنم ...

اهان وای که چقد داروه انشاءالله که صاحب یه نی نی خوشگل بشی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنونم که پیگیرم بودی عزیزم💙 از دیروز مثل دیوونه ها کارم شده گریه... دیگه نشد که بشه.  انشا ...

عزیزم خواهر قشنگم از ته دلم ناراحت شدم برات نمیدونم چی باید بگم واقعا😔😔الهی که خدا یجوری برات جبران کنه طوری که خودتم فکرشو‌نمیکنی❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
فدای تو گلم. اره دارم شاید دوتا... اصلا نمیدونم.. انقد که خستم. انقد که ناامیدم دیگه به بسته ی بعدی ...

خدا این روزها رو می بینه عزیزم

توی تنهاییت باهاش حرف بزن

الهی بحق مهربونیش خیییییلی زود خوشحالت کنه

الهی جواب این روزهای تلخ، ی نتیجه ی خیییییلی شیرین باشه

اهان وای که چقد داروه انشاءالله که صاحب یه نی نی خوشگل بشی 

مرسی ک دعام کردی عزیزم

این همه دارو خوردن فدای یک تار موی بچم

ان شاالله شما هم صاحب ی بچه ی زیبا رو و زیبا سیرت بشی

ممنونم باران عزیز... اخه پنجمین انتقالم بود.. همیشه سعی کردم قوی باشم و امیدوار. ولی اینبار کم اورد ...

متنت رو چند بار خوندم

نمی دونم چی بگم ک آروم شی

اگه دوست داری برو تاپیک انتظارم رو بخون شاید ی کوچولو سبک بشی

عزیزم متاسفم حتما به صلاحت نبوده شاید خدا نخواسته سختی های بیشتری بکشی امیدوارم به زودی زود مامان ...

خیلی ازت ممنونم مهربونم💙

چه میدونم خواهر پناه برخودش..

خدا اون دوتا دونه مروارید تو دلت رو برات تا اخرش حفظ کنه بحق امام رضا. 

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم خواهر قشنگم از ته دلم ناراحت شدم برات نمیدونم چی باید بگم واقعا😔😔الهی که خدا یجوری برات جبرا ...

ممنونم چیکاجون.💙 خدا خودش فرشته هاتو نگه داره..

دیگه با دعای شما مامانای مهربون الهی قلب همه ی منتظرا به حق صاحب امروز شاد شه

خدا این روزها رو می بینه عزیزم توی تنهاییت باهاش حرف بزن الهی بحق مهربونیش خیییییلی زود خوشحالت کن ...

الهی آمیییییییین.... 

الهی بحق بزرگی امروز؛ شیرینی این تلخی های آی وی اف و انتقال؛ به کام همه منتظرا بشه و شما هم خیلی زود نینیتو در آغوش بگیری

متنت رو چند بار خوندم نمی دونم چی بگم ک آروم شی اگه دوست داری برو تاپیک انتظارم رو بخون شاید ی کوچ ...

حتما میرم که بخونم. چقد امضات در وصف حال و هوای منم هست. منم یازده ساله منتظرم

2810