2777
2789

زندگی تونو جهنم میکرد 

مجبور میشدین برای آرامشتون جدا شین دلتون میومد ب اون زن مهریه مثلا ۱۱۴ تا سکه بدین؟؟

اصلا چرا مرد باید بده؟

من خودم دلم نمیومد طرف هم مقصره هم پول مفت از آدم بگیره زوره واقعاااا

اگه مرده بد بود ی چیزی ولی گاهی وقتا گناهی ندارن

چه خبره همه مدافع حقوق آقایون شدید؟ بحث مهریه امشب داغه.اره من مهریه میدادم چون اگه به دل و میل باشه خیلی کارارو دوست نداریم انجام بدیم ولی حق و انصاف میگه که باید انجام داد

چه خبره همه مدافع حقوق آقایون شدید؟ بحث مهریه امشب داغه.اره من مهریه میدادم چون اگه به دل و میل باشه ...

انصاف؟؟؟

کجاش انصافه؟؟

طرف زور زده پول جمع کرده مفت مفت یده ب ی زن دیوونه؟؟!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انصاف؟؟؟کجاش انصافه؟؟طرف زور زده پول جمع کرده مفت مفت یده ب ی زن دیوونه؟؟!!

بیشتر حق و حقوق و وظایفی که در ازدواج مطرحه جدا از اخلاق طرفه.مگه مرد بد اخلاق باشه جامعه و قانون میگه که زن نباید تمکین کنه؟ یا مثلا زن اگه از مرد بداخلاق باردار شده چرا زورتون نمیگیره داره بابت بچه ای که نیمی از وجودش از یه آدم بی اخلاقه درد میکشه؟ چرا فقط مهریه بهتون فشار آورده؟ شما نگیر و ثابت کن نگرفتی فقط برای مردم تعیین تکلیف نکن.به احتمال خیلی زیاد برادرت قراره مهریه بده که ناراحتی 

از اول باید فکر بعدشو کنن اونموقع که خوش خوشانشونه. با این قیمتا خدایی ۱۱۴‌تا؟ منم دلم میسوزه واقعا

من خودم متاهلم خدایی نکرده حدا شم از همسرم مهریه نمیگیرم 

۳۱۴ تا مهريمه ولی حقم نیست 

بیشتر حق و حقوق و وظایفی که در ازدواج مطرحه جدا از اخلاق طرفه.مگه مرد بد اخلاق باشه جامعه و قانون می ...

اول از همه برادرم مجرده زن هم نمیخواد بگیره ک نگران باشم در ثانی من با تمکین زن هم مشکل دارم اونم قانون چرتیه

زن و مرد تو زندگی باید آزاد باشن مگه اسیر همن؟؟؟

زن از اهرم مهریه استقاده میکنه مرد از اهرم زورگویی شو 

حق و حقوق های خودش

کلا همش چرتو پرته تمام محدودیت ها باید برداشته شه

من خودم مهریه نمیخواستم همسزم گفت رسمه زشته ننویسیم 

پدر مادرمم زورم کردن بدون مهریه نمیشه وگرنه هیچ اعتقادی بهش ندارم .من اگه سره زند‌گیمم به خاطر علاقه مه درستش همینه نباید زور بالا سرع کسی باشه

من خودم متاهلم خدایی نکرده حدا شم از همسرم مهریه نمیگیرم ۳۱۴ تا مهريمه ولی حقم نیست

هیچی هیچی که نمی‌شه. مهریه بدهی مرد به زنه. 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اول از همه برادرم مجرده زن هم نمیخواد بگیره ک نگران باشم در ثانی من با تمکین زن هم مشکل دارم اونم قا ...

آفرین پس اول قوانین دیگه رو اصلاح کن بعد برای مهریه یه کاری میکنیم.ولی تو تاپیکت فقط بحث مهریه هست و با قوانین ما بدون مهریه خیلی زن ها به چالش میخورند.شما هم در اسرع وقت برو مهریتو ببخش اگه نمیخوای چرا هنوز اقدامی نکردید 

چرا بدهی؟دو تا آدم عاقل و بالغ تصمیم میگیرن باهم تشکیل زندکی مشترک بدنچرا مرد بابد بدهکار باشه به زن ...

وا! دعوا نداریم که. صب برو همه مهریتو ببخش نیاز نیست پدر و مادرت بدونن. این تصمیم توئه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

آفرین پس اول قوانین دیگه رو اصلاح کن بعد برای مهریه یه کاری میکنیم.ولی تو تاپیکت فقط بحث مهریه هست و ...

چون شوهرم براش مهم نبست ۱۰۰۰ تا سکه هم ک باشه

خیالش راحته با کی داره زندگی میکنه

2810