2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
@مامانو_سوفی     @زینبی_بابا     @berenjak     @شوره ...

سلام عزیزم، اگه دکتر بهت داده بخور که پریود شی گلم، فکر نمی کنم تاثیر بدی برای انتقال داشته باشه، تمنا جون رو هم صدا می زنم بیاد راهنماییت کنه، ایشونم این قرصو قبل از ورود به سیکل انتقال داشتن فکر می کنم

@tamana366   عزیزم شما این قرصو قبل از ورود به سیکل خوردی خوب بود؟ بی زحمت دوستمونو راهنمایی می کنی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، اگه دکتر بهت داده بخور که پریود شی گلم، فکر نمی کنم تاثیر بدی برای انتقال داشته باشه، تم ...

ممنونم عزیز دلم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام ببخشید مامان سوفی دکتر اورولوژی به ما گفته به خاطر اینکه میخوایم تعیین جنسیت کنیم باید میکروکنی ...

عزیزم دیگه کلا همه میکرو میکنن، میکرو همون ivf هست

همه لفظا میگن ivf 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مشکلتون چی بود ک انتقال جنین دادین؟

خودم کیست اندومتریوز و لوله نداشتم و ذخیره ام کمه

شوهرمم  واریکوسل و اسپرمش خیلی ضعیفه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم خدا روح مادرتون شاد کنه خودتون غرق آرامش بشین و از بارداریتون لذت ببرین

انشاالله عزیزم 

ممنونم❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سیکلای قبل کورتاژ ضخامت راحت میرفت بالا؟

ببین یکبار تو امریکا خیلی خوب رفت بالا ۹ شد، ولی سیکلهای بعدش همیشه سخت رفت بالا و به زور ۷ شد.

همسرم میگه اون ۹ رو هم شاید اشتباه گفتند چون عجیبه چرا دیگه هیچوقت ۹ نشد

الان هم بعد از هیسترو و برطرف شدن چسبندگی هرچی دارو خوردم عین داروهای انتقال به ۷ رسید و بیشتر نشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خودم کیست اندومتریوز و لوله نداشتم و ذخیره ام کمه شوهرمم  واریکوسل و اسپرمش خیلی ضعیفه

من شوهرم آزو اسپرمه و خودم هیچ مشکلی ندارم

دوتا انتقال منفی داشتم ب نظرت آزمایش انعقادی بدم؟

چه آزمایشیه ؟چیکارمیکنه واسه جنین؟

ببخشید شما اطلاع ندارین چقدر احتیاج داریم ب این دارو؟ شما روزی چند تا استفاده می کنید؟ من روزی ۶ ت ...

عزیزم من فعلا دکتر برای من ۲۰۰تانوشته فعلا اینقدر بعد من قراره انشاءالله این هفته برم سیکل انتقال.هنوز دکتر طریقه مصرفشو نگفته ولی ازماماشنیدم چهارتا به بالا میده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم من فعلا دکتر برای من ۲۰۰تانوشته فعلا اینقدر بعد من قراره انشاءالله این هفته برم سیکل انتقال.هن ...

ان شاالله پیدا کنی و با خیال راحت وارد سیکل بشی و زود مامان بشی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ان شاالله پیدا کنی و با خیال راحت وارد سیکل بشی و زود مامان بشی

ممنون عزیزم همچنین شما.واقعا استرس انتقال یجا حالاهم استرس پیداکردن دارو خدا خودش بهمون رحم کنه.😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
2810