2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
😃😃😃 الهی بحق امام زمان با همین باردار بشین😍😍 کی انتقال دارین؟ بمن گفتن شنبه صبح زنگ بزن

ممنون عزیزم...گفتن شنبه صبح برم اگر دکتر صلاح دونست انتقال بدن .گفتن ۵۰درصد احتمال داره دکتر برام انتقال بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهدایی منظورت تخمک هست یا جنین؟ وزنت چنده؟ من ۶۰ کیلو ام ۶ تا برام نوشتن. اتقال قبلی ۴تا داشتم

تخمک،۷۰کیلوهستم۶تانوشت اینسری۳۰گرم،سری پیش دوتاشیشه نوشته بود

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دارو چی دادبهت؟هنوز لک داری؟

روزی یه پروژسترون تزریقی، سه تا شیاف، دوتا دوفاستون دارم. بعد خونریزیم که 10 خرداد بود تا یکهفته لک داشتم الان فعلا خدا رو شکر خوبم. ولی دو روز پیش که سونو شدم گفت پشت ساک خونریزی داری یعنی احتمال اینکه باز خون و لک ببینم هست. تازه بعد خونریزیم چند بارم لخته دفع کرده بودم

صد در صد از داروخونه میخرم که از شرایط نگهداریش مطمعنم بعدشم اینجا همه دونه دونه میخونن اگه شما جدید ...

چه بهانه های بنی اسرائیلی میگیریدااااااا 

چه اشکال داره بخواد داروهایی که مصرف نمیکنه رو اعلام کنه شاید یکی بخواد .دو هفته پیش همسر من کل تهران رو گشت برای انوکسا .هر دارو خونه ای میرفت دو سه تا بیشتر بهش نمیدادن.یه کم خوددار باشین لطفا.دل دوستتون رو نشکنین 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
صد در صد از داروخونه میخرم که از شرایط نگهداریش مطمعنم بعدشم اینجا همه دونه دونه میخونن اگه شما جدید ...

ایشون جدید نیستن از دوستهای قدیمن.

دوست من بیاید باهم مهربون باشیم و بخاطر این اتفاقهای ساده هم رو ناراحت نکنیم.💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
برای من هیچ علامتی نداشت و تا هیسترو نشدم نفهمیدم دکتر میگه یه نشونه اش اینه که ضخامت خوب بالا نمیر ...

سلام ببخشید مامان سوفی دکتر اورولوژی به ما گفته به خاطر اینکه میخوایم تعیین جنسیت کنیم باید میکروکنیم میگم ای وی افرخوبه یا میکرو من گیج شدم چرا وقتی همسرم سالمه گفته میکرو

چه بهانه های بنی اسرائیلی میگیریدااااااا  چه اشکال داره بخواد داروهایی که مصرف نمیکنه رو اعلام ...

سلام عزیزم ببخشیدا میگم میشه تفاوت میکرو و ای وی اف یهم بگی دکتر اورولوژی بهمون پیشنهاد میکرو داده

كلا" پياماش رو مخه 😀 

تازه فکر کرده لطف میکنه ارزون ترم داره میده تو این راه کار کشته شدیم والا😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
برای من هیچ علامتی نداشت و تا هیسترو نشدم نفهمیدم دکتر میگه یه نشونه اش اینه که ضخامت خوب بالا نمیر ...

سیکلای قبل کورتاژ ضخامت راحت میرفت بالا؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم ببخشیدا میگم میشه تفاوت میکرو و ای وی اف یهم بگی دکتر اورولوژی بهمون پیشنهاد میکرو داده

عزيزم تو روش ميكرو اسپرم رو مستقيما تو ازمايشگاه به تخمك تزريق ميكنن تو روش اي وي اف اسپرم ى تخمك رو تو محيطي مثل رحم قرار ميدن تا خودشون باهم لقاح پيدا كنن. درصد موفقيت ميكرو بيشتر هستش

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم تو روش ميكرو اسپرم رو مستقيما تو ازمايشگاه به تخمك تزريق ميكنن تو روش اي وي اف اسپرم ى تخمك رو ...

اخه همسرم نوشته مشکلی نداری نرمال فقط به خاطر تعیین جنسیت میکرو باید بکنیم مثلا ممکنه تعدادجنین که میخوایم بیشتر باشه تو این روش؟بعد اگه هزینشم میدونی میشه بگی خدا خیرت بده که جواب میدی با این که خودت بارداری بازم جواب ماهارو میدی خیلی ممنون خدا بچه هاتو صحیح و سالم بزاره بغلت  

ایشون جدید نیستن از دوستهای قدیمن. دوست من بیاید باهم مهربون باشیم و بخاطر این اتفاقهای ساده هم رو ...

گفت از بیرون گرونتر بخر گفتم میخرم چی میگید شما دل نشکن دل نشکن تو هرجمعی مخالف و موافق هست شما موافقی برو بخر 

تو نمیتونی بمن بگی چطوری حرف بزنم اینجا مدرسه نیست 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
2810