2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
اره بعضی بچه های اینجا که تا سه ماهگی خوردن

چقدر امضاتون قشنگِ

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
چقدر امضاتون قشنگِ

من روز تولد امام رضا تاریخ ازمایشم بود😍

این دوتا فسقل و اول از خدا و بعد امام رضا دارم خودشون نگهدارشون باشند

انشاالله بزودی توام دوقلو باردار بشی به لطفشون😘💚😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز تولد امام رضا تاریخ ازمایشم بود😍 این دوتا فسقل و اول از خدا و بعد امام رضا دارم خودشون نگهد ...

الهی از اون روز تا صد سال زیر سایه ی امام رضا باشن

مرسی عزیزم،الهی آمین

شما انتقال اولتون بود؟

جنین ها بلاست بودن؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
الهی از اون روز تا صد سال زیر سایه ی امام رضا باشن مرسی عزیزم،الهی آمین شما انتقال اولتون بود؟ جن ...

نه مشکل ایمنی انعقادی داشتم و بعد انتقال اولم فهمیدم

سه روزه بودن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداکنه اخه من بالا میارم و میفتم به لکه بینی دیشب اخر شب تا صبح حالت تهوع نداشتم  تا قبلش ال ...

نگران نباش بعضی وقتا مثلا یکی دو روزم قطع میشه یا خیلی کم میشه من حتی بخاطر همین که یه روز اصلا تهوع نداشتم زنگ زدم برم سونو گفتم حتما چیزی شده که یدفعه اون همه تهوع هیچ شد ولی منشی گفت دو سه روز صبر کن بعد بیا که از فرداش دوباره شروع شد و نرفتم چون خودم تجربشو داشتم بهت میگم هروقت قطع شد اصلا نگران نباش یه روزه برمیگرده😂😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نگران نباش بعضی وقتا مثلا یکی دو روزم قطع میشه یا خیلی کم میشه من حتی بخاطر همین که یه روز اصلا تهوع ...

منم دیشب گفتم اگه تا ظهر برنگشت میرم سونو

به سرم زده بود صبح زود شوهرمو بیدار کنم گفتم بذار چندساعت صبر کنم

منم دیشب گفتم اگه تا ظهر برنگشت میرم سونو به سرم زده بود صبح زود شوهرمو بیدار کنم گفتم بذار چندساعت ...

انشالله که خدا همیشه مواظب همه ی نینی ها و دوقلوهای نازشما و یدونه ی منم باشه بهترین چیز آرامشه من که رفتم سونو ان تی دکتر گفت اینقدر استرس داری جنین و رحم خودشو جمع کرده داره عذاب میکشه و واقعا براش ضرر داره از اون روز دیگه بیخیال بیخیالم توام هروقت خواستی حرص بخوری به این فکر کن که عذاب میکشه من فکر نمیکردم یه جنین دو سه ماهه بخواد سختی بکشه بسپار به خدا 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشاالله این دفعه مثبت میشه. اسم آزمایش ها چیه؟ ممکنه منم داشته باشم ؟ دومرحله ای چیه عزیزم؟

ان شاالله اسمشون آزمایش های ایمنی و انعقادیه معمولا بعد دو یا سه تا انتقال منفی مینویسن

دومرحله ای یعنی دوتا جنین سه روزه منتقل میکنن دو روز بعد یه بلاست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله که خدا همیشه مواظب همه ی نینی ها و دوقلوهای نازشما و یدونه ی منم باشه بهترین چیز آرامشه من ک ...

انشاالله

اره من خیلی اذیتشون میکنم

همیشه فکر میکردم باردار بشم خوشحالترین فرد دنیام ولی حالا یعنی تمام غصه ها و بدبختی مثل خوره میفته تو جونم

تا به شوهرم گیر ندم و یه دل سیر گریه نکنم آروم‌نمیشم

رسما خل شدم

من خودم مشکل شما رو داشتم .یعنی دست خودم نیست وقت معاینه یا سونو واژینال رحمم منقبض میشه یا خودم رو ...

خییییییلی ممنونم ازت عزیزم. لطف کردی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا؟

خودمم نمیدونم والا چمه

از تغییرات هورمونیه چیه

من تازه مادرمو از دست دادم و بعد بارداریم بیقرارتر شدم

2810