2777
2789
عنوان

کاشت ناخن یادبگیرم یا میکروبلیدینگ یا رنگمو ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 46 پست
من خودم باشم کاشت نمیرم دو سه ساعت باید وقت بذاری و کلی ظریف کاری داره گردن درد میگیری واقعا درسته س ...

نمیدونم فقط میخوام ی کار پرمشتری باشه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
ا وااااا😍😍😍😍 دمت گرم لیفت و لمینت برو خالم ارایشگره میگه خیلی پرسوده

ن دوسندارم کار مژه و ابرو بدم میاد

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا تنها لاینی که همیشه مشتری داره رنگه.و اینکه تو بیشتر از دوتا مشتری در روز نمیتونی راه بندازی ...

اره خدایی رنگم خوبه پولش

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نمیدونم فقط میخوام ی کار پرمشتری باشه

پس همون رنگ برو 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ن هیچ وقت از مد نمیفته،تو ب فکر الانت باش ببین چی برات میصرفه ب فکر چندسال بعدی؟؟؟ ناخن کاری ب نظر م ...

خودمم همین فکرو میکردم اما تو برنامه دیوار تازه کارا قیمت میزنن200منکه بیشتر بزنم پیشم نمیان

ببین علاقه به کدوم لاین داری اون لاین زود تر به درآمد می‌رسونه

ناخن و میکرو ابرو

من خودم به شخصه دوست دارم برم میکرو یاد بگیرم

از بویه رنگ متنفرم ناخن هم که درآمدش کنه

میکرو اگه کارت خوب باشه مشتری داشته باشی درآمدش عالیه

یکی از دوستام کارش حرف نداره کلا کار تتو میکنه .خط چشم و میکرو

قشنگ روزی ۱۰ تومن به راحتی در مییاره قیمتاششم سه برابر جاهایه دیگه اس

من خودم به شخصه دوست دارم برم میکرو یاد بگیرماز بویه رنگ متنفرم ناخن هم که درآمدش کنهمیکرو اگه کارت ...

میگن خیلییییی باید بدوی تا مشتری گیرت بیار تو کار میکرو

خودمم همین فکرو میکردم اما تو برنامه دیوار تازه کارا قیمت میزنن200منکه بیشتر بزنم پیشم نمیان

مگ قرار تو کارت با بقیه یکی باشه؟  تو کارتو تمیز انجام بده حرفه ای انجام بده بشین پشت میزت ببین از سر و کولت بالامیرن یا ن 

قیمت ناخن شهرباشهر فرق میکنه اینم بگم

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
مگ قرار تو کارت با بقیه یکی باشه؟ تو کارتو تمیز انجام بده حرفه ای انجام بده بشین پشت میزت ببین از س ...

اره درسته 

ممنون گلم

میگن خیلییییی باید بدوی تا مشتری گیرت بیار تو کار میکرو

اگه کارت عالی باشه لازم نیس بدویی خودشون مییان

این دوستم پیج داره فقط از اون طریق نوبت میده اونم باید دو هفته تو نوبت باشی

ولی خب تا معروف شی طول می کشه یعنی زمان رسیدن به درآمد طولانیه

اگه کارت عالی باشه لازم نیس بدویی خودشون مییاناین دوستم پیج داره فقط از اون طریق نوبت میده اونم باید ...

آره درسته

میترسم از مدبیفته

همه دارن نچرال میشن 

🤣🤣🤣🤣دیگه تو هر کاری باید ریسک کرد به نظرم رنگ خیلی ضرر داره همون ناخن یا میکرو برو

دوستت بعد چندماه افتاد تو بازارکار و به درآمد رسید؟

2810