2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
عزیزم تقریبا همزمانیم دکتر ب من گفت فقط جنبه ی روانی داره ولی شب قبل از انتقال میگن پاچه گوسفند خو ...

بعد از انتقال چطور?آخه من دو انتقال قبلی استراحت مطلق داشتم اما فایده نداشت ظاهرا

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
منم قطع شده بود از دیروز دوباره شروع شد و امروز بالا اوردم فشار بهم اومد شدیدتر شد

واسه تهوع نون سوخاري بخور سعي كن دم دستت باشه، من هرچي تو اين چند وقت تهوع نداشتم الان ريفلاكس شديد داره داغونم ميكنه😢

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قطع شده بود از دیروز دوباره شروع شد و امروز بالا اوردم فشار بهم اومد شدیدتر شد

وای خدا خودش کمکمون کنه انشالله،،منم از صبح سرگیجه دارم دست وپاهامم میلرزه،،همش استرس اینودارم که ببینم اون تو چه خبره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای خدا خودش کمکمون کنه انشالله،،منم از صبح سرگیجه دارم دست وپاهامم میلرزه،،همش استرس اینودارم که بب ...

واقعا

منم اعصابم بهم ریخته

انقدر از دیروز گریه کردم

هیچی نفهمیدیم تا الان از بارداری جز استرس و استراحت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واسه تهوع نون سوخاري بخور سعي كن دم دستت باشه، من هرچي تو اين چند وقت تهوع نداشتم الان ريفلاكس ...

حتی اسم نون سوخاری هم میاری حالت تهوع میگیرم

کلا با همه چی حالم بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فک نمیکنم اینطوری باشه عزیزم .اسپرم هر دو کروموزم x و y رو داره و تخمک فقط x داره .حالا اگه کروموزم ...

ببخشید منظورم این بود یا x یا y  از اسپرم میرسه که درنهایت میشه xx یا xy . بد توضیح دادم🙈

منم دو تا انتقال منفی داشتم آزمایش های ایمنی انعقادیو دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم این سیکل قراره د ...

انشاالله این دفعه مثبت میشه. اسم آزمایش ها چیه؟ ممکنه منم داشته باشم ؟ دومرحله ای چیه عزیزم؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
قربونت مهربون. اي جان دلم الهي همون دوتا بشن چراغ خونت عزززيزدلم توكل كن به خدا من موقع انتقال هم حت ...

خدا شادت کنه ک دعام کردی

الهی همه ی زنای منتظر فرزند،ب زودی مادر بشن بحق امام رضا

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
حتی اسم نون سوخاری هم میاری حالت تهوع میگیرم کلا با همه چی حالم بده

ببخشید جسارتا اگه دوست داشتین جواب بدین

شما چله ی شهدا(توی تاپیکاتون دیدم) گرفتین،حاجت روا شدین؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
2810